İktidara her zaman tam destek veren  Türkiye Gazetesi köşe yazarı ve açık oturumların değişmez katılımcısı Cem Küçük 10 Eylül  günü “Acınacak Zavallılar” adındaki köşe yazısında kendisi gibi iktidarı destekleyen yazarlara uyarıda bulunuyor ve kendisinin eğriye eğri,doğruya doğru diyen bir gazeteci, olduğunu belirterek yazısına şöyle devam ediyor” Ben gazetecilikte eğriye eğri,doğruya doğru söylemenin yararlı olduğuna inananlardanım.Böyle  halk gözünde inandırıcı olursunuz ,hem de saygınlığınız artar.O bakımdan eleştirel olmak iyi bir şeydir.

 12 Kasım 2018 günü bu köşede “Dikkat yerel seçimlerde beklenmedik bir sürprizler yaşanabilir ”diye yazmıştım. O zaman birileri “Cem Küçük korktu mu?” diye soruyordu.Yaptığım sadece olaylara tarafsız bakmaktı.Aynı yazıda ”Mansur Yavaş aday olursa Mehmet Özhaseki’nin iş zor” diye yazan da söyleyen de yine ben olmuştum: 2019 mahalli seçiminde sonucu gördük” İstanbul seçimlerini tekrar etmeyin fark yiyeceksiniz “dedim yine aynı teraneler.

--------------

CHP AKILLI İŞLER DE YAPIYOR

Sonucu gördük. CHP’nin akıllı işler yaptığını da yazdım.Bu arada en güçlü zamanlarında Aydın Doğan’la Sözcü ile Cumhuriyet’le de kavga ettik.Yüzlerce dava oldu.Bazıları hala devam ediyor.Bize laf söyleyen bizim mahalleden  bazıları o zaman korkudan siniyordu.Gerçi onlar hep korkuyorlar.

Geçen hafta marketlerin pahalılığını,yüksek enflasyonu yazdık.Gündem oldu.Bizden sonra da çok yazar da konuya değindi ve iyi oldu.

CHP’nin Kuzey Irak açılımlarını Çerkez Ethem’e övgüsünü “İskilipli Atıf Hoca  da değerimizdir” demelerini akıllı bir iş olarak yorumladık.

Basında bir de hiç kimsenin tanımadığı tipler var.Kıytırık sitelerde varlık mücadelesi veriyorlar.Zamanında medyada en etkili görevlerde olmuş ama  hepsini batırmış,bu kişiler de hayatta bir baltaya sap olamamanın faturasını benim gibilere yüklemeye çalışıyor.Ha yarın bir gün AK Parti ve Erdoğan’ı en zor zamanında savunmak söz konusu olduğunda onu gene biz yaparız.Siz gene kaçarsınız hep yaptığınız gibi.” Köşesinde değerlendiren Küçük 2023 seçimlerinin 2018 seçimlerine göre daha zorlu olacağını, belirterek şöyle diyor” Ben ve benim gibi düşünenler hata gördüğünde gene korkmadan yazıp söyleyecek.

Acınacak zavallı tipler ise tarihin çöplüğünde kaybolacak.Gerçi AK Parti de zavallıları bence iyi tanıyor.Ve AK Partiye tek bir faydalarının olmadığını biliyor ”Cem Küçüğün değerlendirmesi bu Anlaşılan iktidar yanında  yer alan kalemşorlar  arasında sadakat mücadelesi var.Sanırım seçimin yaklaştığı günlerde  bu mücadele daha da kızışacak gibi görülüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.