Davul - zurnalı karşılama

Seçim çalışmaları kapsamında Menzilahır Mahallesi'ni ziyaret eden AK Parti Edirne İl Teşkilatı, mahalle girişinde davul-zurna ile karşılandı. Partililerin mahalle halkı ile bir de Roman havası oynaması ortaya renkli görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu.

Davul - zurnalı karşılama

Seçim çalışmaları kapsamında Menzilahır Mahallesi'ni ziyaret eden AK Parti Edirne İl Teşkilatı, mahalle girişinde davul-zurna ile karşılandı. Partililerin mahalle halkı ile bir de Roman havası oynaması ortaya renkli görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
18 Haziran 2018 Pazartesi 10:09
Davul - zurnalı karşılama


Seçimlere 1 hafta gibi bir süre kala AK Parti'de seçim çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Bir yandan esnaf ziyaretlerini sürdüren AK Parti Edirne İl Teşkilatı, diğer yandan da mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Edirne'nin hareketli mahallelerinden biri olan ve çoğunluğu Roman vatandaşların oluşturduğu Menzilahır Mahallesi'ni ziyaret eden AK Parti, mahalle girişinde davul-zurna ile karşılandı. Kendilerine has bir karşılama töreni düzenleyen mahalleli bir de partililerle birlikte Roman havası oynadı. İl Başkanı Nesim İba ile birlikte Merkez İlçe Başkanı Çağrı Muştu, Milletvekili adayı İlyas Akmeşe ve Erdem Güyümgüler mahalleli ile Roman havası oynayarak ortaya renkli görüntülerin oluşmasına katkı sundu.

"ROMAN KARDEŞLERİMİZ VATANSEVERDİR"

Mahalle ziyaretinde konuşan AK Parti Edirne 2. sıra Milletvekili adayı İlyas Akmeşe, "24 Haziran seçimleri çok önemli. Bizde sizlere güvendiğimiz için, Menzilahır Mahallesi'ne güvendiğimiz için sizi ziyarete geldik. Aramızdaki birlik ve beraberliğe güvenerek seçimlerde sizden destek istiyorum. Seçildiğimiz zamanda bize her zaman ulaşabileceğiniz bir ağabeyiniz, bir kardeşiniz, bir arkadaşınız olacağız. Bundan emin olabilirsiniz. Roman kardeşlerimiz vatanseverdir. İnşallah bu seçimde de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerdir. Bu heyecan sizde var, bunu görüyorum ve size inanıyorum. İnşallah 24 Haziran seçimleri hayırlara vesile olur" dedi.

"ROMANLARA İLK ERDOĞAN SAHİP ÇIKTI"

AK Parti Edirne 3. sıra Milletvekili Erdem Güyümgüler, ziyarette yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi; "Bizde bu mahallenin çocuğuyuz. Size burada bir siyasetçi değil, ağbi, kardeş, dost ve mahalleliniz olarak gerçeklerin ve doğruların yanında olmanızı istiyoruz. 24 Haziran'da önce Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı yalnız bırakmamanızı istiyoruz. Daha sonra da beni ve diğer vekil adayı arkadaşlarımızı desteklemenizi istiyorum. Biliyorsunuz Roman toplumuna ilk sahip çıkan cumhurbaşkanımızdı. Romanların sorunlarını dert edinen ve devlet politikası yapan yine Recep Tayyip Erdoğan'dı. Sizden istediğimiz bize sahip çıkmanızdır. Durmak yok, yola devam.

BAŞKAN MÜJDE VERDİ

AK Parti Edirne İl Başkanı Nesim İba da mahalle halkına iş müjdesi verdi. İba yaptığı konuşmada, "Sizler gibi arkadaşlarımızın olduğu mahallelere geldiğimizde içimiz rahatlıyor. Neden rahatlıyor? Diyoruz ki bizden, kendimiz gibi, bizim gibi düşünen insanlar burada. Bu sıcaklığı burada hep hissediyoruz. Arkadaşlarımız seçimler için gerekeni söylediler. Ben burada sizlere başka bir müjde vermek istiyorum. İş-Kur tarafından sağlanan iş konusunda mahallenize ayrıcalık tanıdık. Bu konuyla ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımızdan bir söz aldık ve işe alınamayan arkadaşlarımız için tekrar bir alımın yapılacağı müjdesini aldık. Size buradan bu müjdeyi vereyim. 18 Haziran Pazartesi günü (bugün) İş-Kur'a gidip kayıtlarınızı yaptırabilirsiniz. 1 ay içinde de işbaşı yaparak sigortalı, maaşlı çalışmaya başlayacaksınız. İlk etapta 1250 kişi alınacak. Bir 1250 kişi sözü daha aldık. Toplamda 2500 kişi iş sahibi olacak. Bizi dinlediğiniz ve misafir ettiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.