ETUS'a Belçika'dan özel davet

Edirne Belediyesi’nin toplu taşımada yer alan işletmecilerin kurumsallaşması projesi olan ETUS, Belçika’da düzenlenen UITP Busworld (Kortrijk 2017)’de Avrupa ülkelerine anlatıldı.

ETUS'a Belçika'dan özel davet

Edirne Belediyesi’nin toplu taşımada yer alan işletmecilerin kurumsallaşması projesi olan ETUS, Belçika’da düzenlenen UITP Busworld (Kortrijk 2017)’de Avrupa ülkelerine anlatıldı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
26 Ekim 2017 Perşembe 10:30
ETUS'a Belçika'dan özel davet

    Edirne Belediyesi’nin toplu taşımada yer alan işletmecilerin kurumsallaşması projesi olan ETUS, yurt içi ve yurt dışında ilgi görmeye devam ediyor. Toplu taşımacılık sektörünün dünyadaki en büyük kuruluşu olan UITP üyesi olan Edirne Belediyesi, bu defa Belçika’da gerçekleştirilen UITP Busworld (Kortrijk 2017) konferansına özel bir davet aldı ve sunum gerçekleştirdi.
Toplu taşımacılık sektörünün dünyadaki en büyük kuruluşu olan UITP’ye üye olduklarını ifade eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Edirne Belediyesi, toplu taşıma alanında geçmiş ve gelecekteki gelişmelerle ilgili bilgi, uzmanlık ve iyi uygulama paylaşımı ile birlikte, gelecekteki yaklaşımları takip etmeye devam ediyor. Tempobet Edirne Toplu Ulaşım Sistem (ETUS) ile yurtdışı ve yurtiçinde birçok belediyeye örnek olan Edirne Belediyesi, Mart ayında Kayseri Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde yapılan UTIP Türkiye Toplu Taşıma Konferansı’nda “Toplu Taşımacılıkta Reform ve Kurumsallaşma” oturumunda bir sunum yapmıştı. Edirne Belediyesi, bu kez de Belçika’da düzenlenen UITP Busworld (Kortrijk 2017)  konferansına katıldı. Konferansta, kentimizde uyguladığımız toplu taşıma sistemini Avrupa ülkelerine anlatıldık. Türkiye’de İl Belediyesi olarak tek bizim davet edilmemiz de ayrı bir gurur. Öte yandan ETUS’un insan odaklı ve daha verimli hale getirilmesi için araştırma ve geliştirme çalışmalarına aralıksız devam ediyoruz” dedi.
    Toplu taşımada İETT tarafından yapılan yarışmada ikincilik ödülü alan ETUS, UITP tarafından da toplu taşımacılıkta reform ve kurumsallaşma uygulaması kategorisinde bölgesel kategoride ödüle layık görüldü.
     ETUS Projesi’nin sunumunu UITP Busworld (Kortrijk 2017)  konferansında Edirne Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdür Vekili Erdal Uygun yaptı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.