GELECEĞİN BAŞARILI FUTBOLCULARI YETİŞECEK

Edirne merkez Şükrüpaşa Mahallesindeki Kaptan Halı Saha Spor Tesislerinde  Edirneli gençler futbolda başarılı olmak için  ter döküyor. İzmir’in köklü spor kulübü  Altay’a bağlı olarak çalışan Büyük Altay Spor  Okulunda çalışma yapan gençlerin çalışmalarını ailelileri de merakla izliyor.

GELECEĞİN BAŞARILI FUTBOLCULARI YETİŞECEK

Edirne merkez Şükrüpaşa Mahallesindeki Kaptan Halı Saha Spor Tesislerinde  Edirneli gençler futbolda başarılı olmak için  ter döküyor. İzmir’in köklü spor kulübü  Altay’a bağlı olarak çalışan Büyük Altay Spor  Okulunda çalışma yapan gençlerin çalışmalarını ailelileri de merakla izliyor.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
04 Temmuz 2019 Perşembe 08:00
GELECEĞİN BAŞARILI FUTBOLCULARI YETİŞECEK

Spor okulunda antrenör olarak görev yapan Gökhan Börektar,  amaçlarının geleceğinin başarılı sporcularının yetişmesine katkı yapmak olduğunu belerterek şöyle dedi "İzmir’in köklü kulübü olan Altay Kulübünü Edirne’de temsil ettiğimiz için gururluyuz. Edirne Altay Futbol Okulu 2018  yılı 8 Eylülünde Edirne’de açıldı.

Ben açılıştan  bu yana burada hizmet veriyorum genç kardeşlerimize spor alanında en iyi hizmeti verme gayreti içindeyiz. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıp onların beceri kazanmalarına  başarılı  ve sağlıklı olmalarına katkı yapıyoruz.  Günümüzün en önemli spor dalı olan futbolda başarılı olmalarını  istiyoruz. Atatürk’ün dediği gibi, “ Ben sporcunun başarılı ve çevik olmasına severim” sözlerini dikkate alarak çalışmalarımızı bu ilkeler doğrultusunda sürdürüyoruz. Spordu başarılı olan öğrencilerimizin dersleri de başarılı”

İZMİR KAMPINA GİTTİK

Bir süre önce İzmir Seferihisar’da kampa gittiklerini belirten  Börektas, “Bu kampın gençlerimiz açısından çok yararlı olduğunu gördük. Burada Altay Kulübümüzün tesislerinde konakladık. Burada yapılan spor etkiliklerinde biz de Altay Futbol Okulu olarak Edirne’yi en iyi şekilde temsil ettik. Bu kampımız sırasında Altaylı futbolcularla da gençlerimiz görüşme imkanı buldu. Bu da gençlerimizin spora ilgisinin artırdı. Burada spor yapan çocukların aileleri de bize büyük destek veriyor. Velilerimizden bize çok destek geliyor. buradaki çalışmaları izliyorlar. Biz de gençlerimize karşılıklı saygı çerçevesinde  gerekeni yaptığımıza inanıyorum. Buradaki antrenmanlar dostluk havası içinde geçiyor. Gençler çalışmaları zevkle yapıyor. Buradaki futbol okulumuzdan  başarılı futbolcularımızı Altay kulübümüze kazandırmak , onların başarılarının devamını sağlamak istiyoruz. Bu arada Efe Aktuğ başkanımıza da teşekkür ediyorum. Edirne’de  böyle bir tesis sağlayıp spora hizmet veriyor” dedi

 AMACIMIZ BAŞARILI KALECİ YETİŞTİRMEK

Altay Futbol okulunda kalece antrenörlüğü yapan Hüseyin  Acar, 1976 yılında Almanya’da doğduğunu belirterek; “ Oğlum Edirne Gücü Spor kulübünde kalecilik yapıyor. Burada hem kulüp müdürlüğü hem de kaleci antrenörü olarak görev yapıyorum. Yaklaşık iki buçuk aydan bu yana bu görevi yapıyorum. Burada amacımız gençlerimizin iyi  ve sağlıklı birey olarak yetişmelerini sağlamaktır.Atatürk’ün de belirttiği gibi ülkesine yararlı bir insan olarak yetişmelerini sağlamaktır. Dileğimiz bu kulüpteki oyuncuları iyi bir konuma getirip başarılı olmalarını sağlamak. Spor yapan gençlerimizin kötü alışkanlıkları olmuyor. Spor gençlerimizi  bu tür alışkanlıklardan uzaklaştırıyor. Burada tüm hocalarımız gençlerin iyi bir futbolcu olmaları için gayret gösteriyoruz” dedi.

OĞLUMUN BÖYLE ÇALIŞMA İÇİNDE OLMASINDAN MUTLUYUM

Oğlunu göndermek için Edirne’deki futbol okullarını araştırdığını  belirten Edirne Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Olcay Tosun,  sonunda  en uygun yerin  Büyük Altay Futbol Okulu olduğuna karar kıldıklarını belirterek, “ Burada çocuklarımız değerli hocaların nezaretinde çalışıyorlar çalışmalara zevkle katılıyorlar. Biz verileri de bu   görüntüler  çok mutlu ediyor. Gençlerin sağlıklı ve zinde yetişmesi için  böyle spor etkinliklerine katılmaları gerekiyor. Ben de bunu düşünerek oğlumu bu futbol okulundaki çalışmalara katılmasını sağladım. Burada güzel sağlıklı  bir ortamda çalışmalarını yapıyorlar. Kış aylarında kapalı alanda eğitimlerini sürdürüyor. Mekan spor yapmaya  çok elverişli. Çalışmaların iptali söz konusu değil. Gerektiğinde bilgisayar kanalıyla da eğitim veriliyor. Sporda başarılı olan çocukların dersleri de o oranda başarılı oluyor. Atatürk’ün dediği gibi “ Sağlam kafa  sağlam vücutta bulunuyor ”dedi.

Tosun’un oğlu, Egemen de böyle bir spor okuluna katıldığı için mutlu olduğunu ve  severek çalışmalara katıldığını, amacının  çok çalışarak ileride başarılı bir futbolcu olmak olduğunu söyledi.

Daha sonra futbol okuluna katılanlar hocaları ile birlikte resim çektirdiler.   

Fikri Yalın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.