“GÖNLÜMÜZ  İTTİFAKTAN YANA!”

AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe, 31 Mart yerel seçimlerinde Edirne’de de Cumhur İttifakını sağlamak istediklerini belirterek, “Gönlümüz MHP ile beraber bu yerel seçimlerde ittifak halinde bir arada yürümek.” ifadelerini kullandı.

“GÖNLÜMÜZ  İTTİFAKTAN YANA!”

AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe, 31 Mart yerel seçimlerinde Edirne’de de Cumhur İttifakını sağlamak istediklerini belirterek, “Gönlümüz MHP ile beraber bu yerel seçimlerde ittifak halinde bir arada yürümek.” ifadelerini kullandı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
14 Şubat 2019 Perşembe 09:05
“GÖNLÜMÜZ  İTTİFAKTAN YANA!”

AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe, partisinin il binasında basın toplantısı düzenledi. 16 Şubat’ta Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Edirne’de ağırlayacak olmanın mutluluğunu paylaşan Akmeşe, “Bir Dünya liderini Edirne’de ağırlayacağız. Bütün vatandaşlarımızı 16 Şubat Cumartesi günü saat 13.00’da Selimiye Meydanına davet ediyoruz.” dedi.

“BİR DÜNYA LİDERİNİ AĞIRLAYACAĞIZ”

AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe burada yaptığı konuşmada, “Bugün sizlere müjdeli haberler vereceğiz. Adaylarımız belli olduktan sonra AK Parti teşkilat üyelerimizi ve adaylarımızı Edirne’nin her yerinde görüyorsunuz. Bugün kim çalışıyor diye kime sorarsanız,  AK Parti diyecektir. Merkez ve ilçelerde bu durum böyle. Adaylarımız belli olduktan sonraki süreçte belediye meclis üyeliği ve il genel meclisi üyeliği çalışmalarımız devam etti. Bu işler istişare ile olur. Bu istişarelerde sona yaklaştık ve taslak bir çalışma hazırladık. En kısa zamanda da bu listeler netleşecek. Cumartesi günü Genel Başkanımız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Edirne’ye gelecek. Aday tanıtım programında Genel Başkanımızla bir diyalogumuz oldu. Orada kendisine ‘Ciğer soğuk yenmez, sizi Edirne’ye ciğer yemeğe bekliyoruz.’ dedim. En son 2014 yerel seçimlerinde Edirne’ye geldi Genel Başkanımız. Cumhurbaşkanımız her ay yaptığımız il başkanları toplantısında Edirne’yle ilgili bilgi alıyor bizden, her ile aynı ilgiyi göstermiyor. Edirne kendisi için ayrıcalıklı bir il. Bir Dünya liderini Edirne’de ağırlayacağız. Bütün vatandaşlarımızı 16 Şubat Cumartesi günü saat 13.00’da Selimiye Meydanına davet ediyoruz.” dedi.

“GÖNLÜMÜZ İTTİFAK HALİNDE BİR ARADA YÜRÜMEK”

Akmeşe, 31 Mart yerel seçimlerinde cumhur ittifakını Edirne’de de sağlamak istediklerini belirterek, “Biz AK Parti olarak MHP’yle cumhur ittifakını Edirne’de devam ettirmek istiyoruz. Cumhur ittifakı masa başında kurulan bir ittifak değildir. 15 Temmuz darbe girişiminden sonra milletimizin istediği bir ittifaktı. Bu ittifak o günden beri samimi bir şekilde devam ediyor. Bizler MHP İl Başkanı ve MHP teşkilat üyeleriyle samimi bir şekilde bir araya geliyoruz. Bu süreçte de bir araya geldik, oturduk konuştuk. Burada son kararı tabii ki, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli’nin vereceğini biliyoruz. Geçtiğimiz hafta içerisinde de bu konuyla ilgili bir toplantı yaptılar bunu da biliyoruz.  Netice ne olur bilemiyoruz fakat gönlümüz MHP ile beraber bu yerel seçimlerde ittifak halinde bir arada yürümek. Sonrası çokta önemli değil, listeler değişir farklı koşullar oluşur bu durumda önemini yitirmiş olur hepsi, önemli olan bu birlikteliği sandıkta sağlamak.” ifadelerini kullandı.

“YASAL YOLLARA BAŞVURACAĞIZ”

Meclis üyeleri taslak listesini sosyal medyada paylaşanlar hakkında yasal yollara başvuracaklarını söyleyen Akmeşe, “Sosyal medyada belediye meclis üyelerimizin taslağının bulunduğu liste dolaşıyor ve herkes paylaşıyor. Bununla ilgili şunları söylemek istiyorum. Sosyal medya üzerinden bu listeleri paylaşan kim varsa, yanlış yapıyor ve suç işliyor. Bu paylaşılan liste bizim taslak çalışmamız ve oradaki liste de şahısların TC kimlik numaraları adresleri gibi kişisel bütün bilgileri bulunuyor. Bunu sızdıran içinde sosyal medyada yayınlayan içinde yasal yollara başvuracağız. Bu liste de inşallah bu hafta içerisinde netleşecek. Bizler bilhassa kenar mahallelerde yaşayan roman vatandaşlarımıza en çok sahip çıkan hükümetiz. Onların bizleri ne kadar sevdiğini biliyoruz. Biz onları bağrımıza basıyoruz. Zor şartlarda yaşıyorlar biliyoruz fakat AK Parti hükümeti ve biz yerelde onların şartlarını iyileştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Adayımız belirlendikten sonra yaptığımız herhangi bir anket yok. Merkez ve ilçelerde tüm adaylar ve ittifaklar belirlendikten sonra bir anket yaptıracağız. Sosyal medyada ve haberlerde, ‘AK Partinin anketidir.’ şeklinde paylaşılan hiçbir anket, bizim anketimiz değildir.” şeklinde konuştu.

Kerem Filiz

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.