“OY ARTTIRMAK İÇİN DEĞİL KAZANMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Saadet Partisi Edirne İl Teşkilatı tarafından gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısı cumartesi günü Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun da katılımıyla yapıldı. Edirne ve çevre il ve ilçelerin adaylarının tanıtıldığı toplantıda konuşan Genel Başkan Karamollaoğlu, “Hiçbir adayımız, oyunu arttırmak için çalışmayacak. Bizim adaylarımızdan beklentimiz oy arttırmak değil. Biz adaylarımızdan kazanmalarını bekliyoruz.” dedi.

“OY ARTTIRMAK İÇİN DEĞİL KAZANMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Saadet Partisi Edirne İl Teşkilatı tarafından gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısı cumartesi günü Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun da katılımıyla yapıldı. Edirne ve çevre il ve ilçelerin adaylarının tanıtıldığı toplantıda konuşan Genel Başkan Karamollaoğlu, “Hiçbir adayımız, oyunu arttırmak için çalışmayacak. Bizim adaylarımızdan beklentimiz oy arttırmak değil. Biz adaylarımızdan kazanmalarını bekliyoruz.” dedi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
11 Şubat 2019 Pazartesi 08:14
“OY ARTTIRMAK İÇİN DEĞİL KAZANMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Saadet Partisi Edirne İl Teşkilatı tarafından belediye başkan adayları cumartesi günü ETSO’da yapılan toplantıyla tanıtıldı. Toplantıya katılan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, salonun önünde konfeti ve meşalelerle karşılandı. Toplantı Saygı Duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Ali Erhan Demirkıran ve Saadet Partisi Edirne Belediye Başkan Adayı Mansur İriş partililere seslendi. Sonrasında partililere seslenmek için sahneye çıktı. Karamollaoğlu, 31 Mart yerel seçimleri başta olmak üzere, işsizlik, tarım, eğitim gibi konularda değerlendirmelerde bulundu.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun konuşmalarından satır başları şu şekilde:

“16 YILDIR PROBLEMLERİ ÇÖZEMEDİLER”
“Bugünkü iktidar 2002 yılındaki seçimlere giderken hiç beka diye bir sorunu dile getirdiğine şahit oldunuz mu? Son 16 yıldır bu ülkeyi kim yönetiyor. AK Parti iktidarı. Bu 16 sene içinde dün olmayan beka problemi bugün çıkmışsa, bu tamamen bugünkü iktidarın beceriksizliğidir. Bugün bir beka problemi varsa o da AK Parti’nin bir beka problemi var. 16 yıldır yürüttüğü politikalarla ülkemizin problemlerini çözemediler.”
“DUVARA TOSLADILAR”

“Bugüne kadar 95 yıllık birikimimizin tamamını sattılar. 16 sene içinde yüzlerce fabrikayı kim sattı? Gözleri betondan ve demirden başka bir şey görmedi. AK Partili belediyelerin bulunduğu illere ve ilçelere gidin, yollar bile 2 sene içerisinde yeniliyorlar. Bu ne demektir? Yol ve kaldırım bile yapmayı beceremiyorlar, demektir. Yol ve kaldırım yapmayı beceremeyenler ülkeyi nasıl yönetecekler? Böyle yönetiyorlar. Duvara tosladılar.İşsizlik aldı başını gidiyor. 4 milyon işsiz var bu ülkede. İşsizlik yardımı yaptıkları için iş aramaya gerek duymayan 2 milyon insanla birlikte 6 milyon işsiz var bu ülkede. Siz memleketi bu hale getirdiniz. Niye bundan ders almıyorsunuz? Biz bunları söylediğimizde neden bizimle alakası olmayan yakıştırmalarda bulunuyorsunuz?”

“CUMHURİYETİ BİZ KURDUK, DİYECEKLER”

“Cumhuriyet Üniversitesi 1974 yılında kuruldu. Öyle bir havaya girdiler ki, nerede bir şey görseler, bunu biz yaptık diyorlar. Neredeyse diyecekler ki, ‘Cumhuriyeti biz kurduk’. Bu mantıkla siz memleket yönetemezsiniz.”

“EĞİTİM TABLET VE AKILLI TAHTA DEĞİLDİR”

 “iktidara geldikleri gibi okullarda Fatih projesi ile akıllı tahta ve her öğrencinin eline bir tablet vereceğiz, dediler. Avrupa veya Amerika bile gücü olmadığından değil, bu adımların bir takım zararlar oluşturacağı için çocuklara küçük yaşta tablet veya akıllı telefon vermiyorlar. İktidar eğitimi akıllı tahta ve tabletten ibaret zannettiler. İmtihanlarda bir sürü yolsuzluk oldu önlemediler”

 “NASIL KAZANDIRACAKSIN?”

“Çiftçi karnını doyuramadığı için bazı arazileri ekmiyor. Tarım bakanı diyor ki, 2 milyon hektar araziyi daha tarıma kazandıracağız. Nasıl kazandıracaksın? Bugünkü tarım politikanla bunu kazandırabilir misin? Çiftçi neden bu zamana kadar bu araziyi ekmiyor? Çiftçi geçimini sağlayabiliyor mu? Tarımdaki girdilerle satış fiyatlarını karşılaştırdığı zaman çiftçinin ne halde olduğunu bir öğren. Sen bunların bir tanesine bile bakmadan, ya çiftçiyi, ya pazarcıyı, ya marketçiyi tehdit ederek bir yere gidemezsin. Şu an geldikleri nokta ne yazık bundan ibaret. İflas ettiler.”

“GÖNLÜN BİZİMLE AMA OYUN KİMİNLE?”

“Daha önceleri vatandaşlar bize ‘Gönlümüz sizinle’ diyorlardı. Hiç sormadım, gönlün bizimle ama oyun kiminle, diye. Ama şimdi iş farklı mecralara döndü. Allah nasip ederse bu seçimde hepimiz bunu göreceğiz. Saadet Partisi büyük patlama yapacak. Anketlerde bunu gösteriyor. Biz bu seçimlerde daha da fazla çalışma ve azim göstereceğiz. Hiçbir adayımız, oyunu arttırmak için çalışmayacak. Bizim adaylarımızdan beklentimiz oy arttırmak değil. Biz adaylarımızdan kazanmalarını bekliyoruz.”

“2 KERE 2 HER ZAMAN 4 DEĞİLDİR”

“Siyasette her zaman 2 kere 2, 4 etmiyor. Bazen 5, bazense 3 ediyor. Geçen seçimlerde bunu gördük. Büyük bir teveccüh oldu ama sandığa yansımadı. Yerel seçimlerde biz neyin üzerinde ittifak edeceğiz? O yüzden ittifak yapmadan tüm il ve ilçelerde adayımızı göstereceğiz.”

Karamollaoğlu’nun konuşmasının ardından Edirne İl ve İlçeleri ile toplantıya konuk olan çevre il ve ilçe adayları sahneye çıkarak partililere tanıtıldı.

Kerem Filiz

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.