Sevimli ‘Kaçaklar’

Kapıkule'de Otomobil Bagajında 15 Yavru Köpek Yakalandı

Sevimli ‘Kaçaklar’

Kapıkule'de Otomobil Bagajında 15 Yavru Köpek Yakalandı

Emre SEDEF
Emre SEDEF
22 Mart 2018 Perşembe 19:44
Sevimli ‘Kaçaklar’

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince Kapıkule Gümrük Kapısında bir aracın bagajında yurda kaçak yollarla sokulmaya çalışılan 15 adet köpek yavrusu ele geçirildi

Bulgaristan’dan gelerek Kapıkule Gümrük Kapısından ülkeye giriş yapan otomobil Oleybet polis pasaport işlemlerini müteakip Gümrük Müdürlüğü ve Edirne Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekiplerince rutin olarak kontrol edildiği sırada aracın bagajında yavru köpekler olduğu görüldü.

Yapılan araştırma sonucunda bagajda 8 adet Samoyed, 4 adet Pekinez, 2 adet Pug ve 1 adet King Charles cinsi olmak üzere toplam 15 adet köpek yavrusu olduğu belirlendi.

Bulgar uyruklu araç sürücüsü Z.M.N. isimli şahısla yapılan ön görüşmede şahıs köpeklerin kendisine ait olduğunu ifade etmesine rağmen köpekleri araçta gizleyerek beyan etmeden ülkeye sokmaya çalıştığı ve satmak niyetiyle getirdiği ortaya çıkarıldı.

                Muhafaza ekipleri tarafından köpekler yedi emine teslim edildi ve şahıslar hakkında Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı nezdinde soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.