Vali Özdemir, 10 Ocak’ı kutladı

Edirne Valisi Günay Özdemir, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ile ilgili mesaj yayınladı.

Vali Özdemir, 10 Ocak’ı kutladı

Edirne Valisi Günay Özdemir, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ile ilgili mesaj yayınladı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
10 Ocak 2018 Çarşamba 10:24
Vali Özdemir,  10 Ocak’ı kutladı

Konuyla ilgili açıklama ise şöyle; "10 Ocak 1961 tarihinde 212 sayılı kanun ile yürürlüğe girerek, basın mensuplarımızın haklarını düzenleyen ve “Çalışan Gazeteciler Günü” olarak kabul edilen bu özel günü hep birlikte kutlamaktayız.
Halkın doğru haber alması için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan gazeteciler, dünyanın en zor mesleklerinden birini icra etmektedirler. Kamuoyunu bilgilendirmek adına doğru, tarafsız, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde bulunduran önemli bir görevi üstlenen gazeteciler, vatandaşların eksiksiz bilgi almalarını sağlamaktadır. Teknolojinin gelişmesi ile iletişim kanallarının artması; haberlere daha çabuk ulaşılmasını sağlamaktadır. Sosyal medyanın etkin kullanılması iletişimi hızlandırsa da bilgi kirliliğine neden olmaktadır ki bu da basın mensuplarının işlerini kolaylaştırdığı gibi aynı zamanda da zorlaştırmaktadır.   
Bu vesileyle tüm basın mensuplarımızın, Betkanyon '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar, aileleriyle birlikte daha nice senelerde sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.