Meteorolojik tahminlerde havaların giderek ısındığı görülüyor ve bu da iki teker sevdalılarının kanlarını kaynatmaya yetiyor. Meteorolojik raporlara çok güvenilemeyeceğini bilsek de gördüğüm kadarıyla motosiklet servislerinin önündeki sıralar uzamaya başladı. Pazartesi ve Salı günü beklenen fırtınalı hava dışında gündüz saatleri motosikletlerinizle gezmek için harika görünüyor ancak dikkatli davranmanızı öneririm. Zira geceleri ve sabahın erken saatlerinde buzlanma yapacak derecede soğuk olan hava, büyük tehlike yaratıyor. Bu saatlerde yollarda oluşan buzlanma, köstebek yuvalarına dönüşen Edirne yollarında çukurlardan kaçarken pusuda bekleyen azrail gibi. Bu çukurlardan kaçarken buzlanmış alana dek gelip yoldan çıkan otomobiller bile olurken motosikletlerin düşmemesi neredeyse imkansız. Dolayısıyla bu günlerde motosiklet kullanacak arkadaşlarımızın ekstra dikkat etmesi gerekiyor. Bazen hava sıcaklığı +5 dereceyi aştığında bile gölgede kalmış ve güneş görmemiş yollarda buzlanmanın erimediği de cabası. Kısacası bugünlerde motosikletinizle dolaşmayı ve hasret gidermeyi planlıyorsanız düşük süratli kısa şehir dışı rotaları özellikle öğlen 2 ile akşam 7 saatleri arasında tavsiye ederim.

Gelelim 4 tekerleklilerin en hızlılarına.

Formula1 yeni sezon öncesi zamanın yarısı geçildikten sonra takımlar yavaş yavaş yeni sezonda kullanacakları araçlarını görücüye sunmaya başladılar.

Aracını ilk tanıtan Haas takımının aracı geçen sezona göre çok büyük farklar içermese de geliştirildiği kesin. Diğer takımların araçlarını tanıtma takvimi ise şu şekilde:

Redbull - 9 Şubat

Aston Martin - 10 Şubat

McLaren - 11 Şubat

Alpha Tauri - 14 Şubat

Ferrari - 17 Şubat

Mercedes - 18 Şubat

Alpine - 21 Şubat

Alfa Romeo - 27 Şubat

Williams henüz açıklanmadı.

Tekerinize taş gelmesin.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.