“Biz, Yenikapı ruhunun takipçisiyiz”

MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Edirne İl Başkanı Hakan Özkan, yaptığı açıklamada; ülke gündemi ve AK Parti ile MHP’nin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yapacağı ittifakla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

“Biz, Yenikapı ruhunun takipçisiyiz”

MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Edirne İl Başkanı Hakan Özkan, yaptığı açıklamada; ülke gündemi ve AK Parti ile MHP’nin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yapacağı ittifakla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
18 Ocak 2018 Perşembe 10:20
“Biz, Yenikapı  ruhunun takipçisiyiz”

    “TÜRKİYE, TERÖR KORİDORUNU KENDİ ÇIKARLARI VE GELECEĞİ İÇİN KESMEK ZORUNDA”
    Türkiye’de bir beka sorununun olduğunu öne Kalebet süren Özkan, açıklamasında şunlara yer verdi: “İnsanlar MHP’nin hükümete, devlete, millete neden destek verdiğini anlamıştır. Bölgemizde yaşanan hadiselerle ilgili gelişmeleri takip ediyorsunuzdur. Suriye’de yaşanan son gelişmeler ve teröristlerin Amerika tarafından silahlandırılıp ordu kurma çalışmaları gibi sorunları üst üste koyduğumuz zaman beka sorunu olduğunu tüm vatandaşlarımız görecektir. Türkiye’nin muhatap olacağı muhtemel gelişmeleri, sıkıntıları ön görüp, önlem alınması konusunda hareket eden bir partiyiz. Biz, ‘Önce ülkem ve milletim sonra partim’ sloganıyla bugüne kadar siyaset yaptık. Sonuçta, ülkenin kazanması her şeyin üstündedir. Ortadoğu’da yaşanan gelişmeler, kurulmak istenen FETÖ koridoru ve Türkiye’nin buraya müdahale etme zorunluluğu doğdu. Bunun bir an önce yapılması hususunda MHP Genel Başkanı çağrıda bulundu. Türkiye, bu terör koridorunu kendi çıkarları ve kendi geleceği için kesmek zorunda. Kimse bize yan gözle bakamaz. Yan gözle bakanın gözünü çıkarırız.”
    “BİZ, YENİKAPI RUHUNUN TAKİPÇİSİYİZ”
    İktidara neden destek verdiklerinin ortada olduğuna kayıt düşen Hakan Özkan sözlerini şöyle tamamladı: “Biz, terörle mücadele ve FETÖ’yle mücadele için destek veriyoruz. Türkiye bir ateş çemberinden geçiyor. Bu çemberi yarmamız lazım. Bu aşamada, böyle sıkıntılı bir süreçte Türkiye’nin bölünmez bütünlüğü siyasi hesaplar yapmaktan önemlidir. Milli bir duruş, milli bir ruh sergilememiz lazım. Bu noktada Milliyetçi Hareket Partisi gereğini yapmıştır. Bizim varlık sebebimiz ve Cumhuriyetin kuruluş felsefesi üzerinde Türk devletinin gelişmesi ve kalkınması sağlamak, payidar kılmak. Buradan tekrar milletimizi duyarlı olmaya çağırıyoruz. Yaşanan hadiseleri, 15 Temmuz darbe girişimi ve sonrasındaki gelişmeleri dikkatle takip etsinler. Birileri çıkıp itirafçı olmaya ve bu işleri sulandırmaya çalışıyor. Bunların üzerine gidilmeli ve Türk Milleti kendisine musallat olan bu hain virüsü söküp atmalıdır. İnşallah bu da yapılacaktır. MHP her zaman milletin yanındadır. Bugün iktidar partisi başka bir siyasi parti de olabilirdi. Biz, Yenikapı ruhunun takipçisiyiz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.