Bu hafta sonu doğal olarak Kırkpınar’a yoğunlaşacağımdan Formula1’in en ikonik yarışlarından biri olan Silverstone yarışını canlı izleyememe ihtimalim yüksek. Hafta içi eski yarışçılardan Nelson Piquet’in Hamilton’ı hedef alan ırkçı söylemleri gündemin başını çekerken FIA duruma sert bir şekilde el koydu ve Piquet’i,n daha önceki tartışmalı hareketleri de göz önüne alınarak F1 padokundan ömür boyu men edilmesi kararını verdi. Gündemi meşgul eden bir knu da Hamilton’ın takıları sebebiyle Silverstone’da yarışamayacağı iddiasıydı. Bakalım Hamilton FIA’ya karşı sürdürdüğü inatta ne kadar ileri gidebilecek. Bu arada sıralama turları bugün Saat 17:00’da, yarış da yarın 17:00’da başlayacak.

DİNLENME VAKTİ GELDİ

Tam 85 haftadır bu köşede bazı konularda bilgilerimi ve fikirlerimi sizlerle paylaştıktan sonra dinlenme vakti geldiğini düşünüyorum. Oldukça yorucu zamanlarda, karantinada, yarışlarda görüş paylaştık, fikir alış verişinde bulunduk. Tam da sezon ortasında motosikletimle hasret giderip yollara düşme planlarım var ve bu planlarla ilgilenirken köşe yazmam oldukça zor. Bu sebeple Kırkpınar’ın ardından Demir At Günlükleri son buluyor. Umuyorum iki teker sevdalılarına az da olsa faydam dokunmuştur. Tatilimi, gezilerimi yapıp biraz daha tecrübe ve bilgi birikimi yaptıktan sonra yazılarıma devam etme olasılığım var. Belki 85 haftadır yazdığım Vatandaş gazetesinde, belki başka bir mecrada. Bu yüzden şimdilik rüzgarınız bol olsun, tekerinize taş gelmesin.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.