Onlar bizim geleceğimizdir !

Saadet Partisi İl Başkanı Ali Demirkıran, Dünya Çocuk Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Onlar bizim geleceğimizdir !

Saadet Partisi İl Başkanı Ali Demirkıran, Dünya Çocuk Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
06 Ekim 2017 Cuma 10:10
Onlar bizim  geleceğimizdir !

    Çocukların neslin devamı ve geleceğimiz olduğuna vurgu yapan Demirkıran, “Çocuk, ülkenin emanet edileceği yarının büyükleri demektir. Birleşmiş Milletler Örgütü 1954 yılında Ekim ayının ilk pazartesi gününü Dünya Çocuk Günü olarak kabul etti. O gün bu gündür 'Dünya Çocuk Günü' her yıl kutlanır. Gün ile ilgili yazılar yazılır, konuşmalar yapılır. Ancak çocuklarımızın esas ihtiyacı olan şeyleri onlara verebiliyor muyuz? Verebiliyorsak uyuşturucu kullanımı neden 9 yaşlarına kadar indi. İnsan sadece bedenden ibaret bir varlık değildir. İnsanın hem beden, hem de ruh yönü vardır. Her ikisinin dengeli bir şekilde ihtiyaçları giderilmez Tümbet ve eğitilmezse geleceğimiz olan çocuklar daha dünyayı yeterince tanımadan dünyaları kararır.”dedi.
Demirkıran devamla,  “Çocuk, yaşına göre bakım ve eğitim gerektirir, sağlıklı ve topluma faydalı olması için. Çoğu çocuklarımız günümüzde 5-6 metrekarelik balkonlarda veya dört duvar arasında yetişiyor. Baba çalışıyor, ana çalışıyor, evde oynamaya bahçe yok! Mahallede çocuk oyun parkları yetersiz veya evimize uzak. Acaba günde ne kadar, kaç saat oynama imkânları oluyor?” şeklinde konuştu. 
Çocuklarımızın dengeli beslenmeden eğitime pek çok ihtiyaçlarının olduğuna işaret eden Demirkıran,    “Çocuklarımızın iyi birer insan yetişmeleri için her yaşta maddi ve manevi eğitim gerekli. Bu ihtiyaçlar giderilebildiği takdirde geleceğe her yönüyle faydalı nesiller yetiştirebiliriz. Bunun için ebeveynlere de, ülkeyi yönetenlere de büyük görevler düşüyor” uyarısında bulundu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.