Bu yazımız, 2019 yılının ilk yazısı oluyor.

2019 yılında kendi adıma, Edirne’miz adına, ülkemiz güzel Türkiye adına ve üzerinde yaşadığımız yaşlı dünyamız adına; güzel şeyler yazmayı umut ediyorum ve yüce Allah’tan bunu bize nasip etmesi için dua ediyorum.

2018 yılını gerilerde bıraktık.

2018 yılının derinliklerine baktığımızda ne yazık ki güzel şeyler göremiyoruz:

PKK Hainleriyle savaşımız sürüyor. Buna ek olarak Suriye bataklığında da o pisliklerle savaştık ve savaşmaya da devam ediyoruz.

Güzel ülkemiz Türkiye; genç nüfusu ve yüce Allah’ın bahşettiği bereketli topraklarıyla dünya milletlerinin kıskandığı bir ülkedir. Çok yakın dost görünen ülkelerin dahi topraklarımızda gözü vardır.

Bu nedenle ülke içinde ülkemizi oluşturan halklar olarak ve bireyler olarak; hiçbir etnik ve de dinsel ayrıcalık gözetmeksizin birbirimizi sevmek ve el ele tutuşmak zorunluluğumuz vardır.

Güzel ülkemiz Türkiye, yeni bir seçim arifesindedir.

Bu nedenle siyasi parti sözcülerinin bizi ayrıştırıcı eylem ve söylemlerden çekinmeleri gerekir. En başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın bir siyasi parti genel başkanı gibi değil de hepimizi kucaklayan bir baba şefkatiyle eylem ve söylemlerde bulunması gerekiyor. Bunu gerçekten benimle birlikte millet çoğunluğunun istediğini, burada açıklıkla ifade ediyorum.

İç barış ortamında, asil Türk Milletinin onurlu bireyleri olmanın bilincinde ve demokrasi nimetinin farkında olarak; birlikte yaşamayı ve güzel günler görmeyi umut ediyorum.

Hoş geldin 2019..

Hoş geldin yeni yıl, mutluluk getir bize.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.