Moto3’te aldığı başarılı sonuçlarla göğsümüzü kabartan başarılı pilotumuz Deniz Öncü, San Marino’da antrenman turlarında geçirdiği kazayla adeta yüreklerimizi ağzımıza getirdi. Motorunun arka tekerleğinin küçük bir kayma ile motosikletin dengesini bozmasının ardından motorundan havalanan Deniz Öncü, hastaneye kaldırıldı. Ciddi bir sakatlanma yaşamadığını öğrendiğimizde rahatladığımız pilotumuz Deniz Öncü, kısa süren tedavinin ardından taburcu oldu. Sıralama turlarına katılamayan ve 24. sırada yarışa başlayan Deniz Öncü, ağrılarına rağmen yarışı 23. sırada tamamlamayı başardı. Kendisine geçmiş olsun diyor, en kısa zamanda tam anlamıyla sağlıklı bir şekilde eski performansına dönmesini iple çekiyoruz.

Barcelona’da Can Öncü performansıyla büyüledi, Bahattin Sofuoğlu özellikle son turda sergilediği muhteşem performansla izleyenleri büyüledi.

Barcelona’da yapılan World Superbike Supersport ilk yarışında Can Öncü, yarış sonunda 4. oldu. İkinci yarışta ise 4. sıradayken düştü ve yarışa veda etti. Yarıştığı sürece performansıyla göz dolduran Can’ın düşmesi hayal kırıklığı yarattı. Supersport300’de yarışan temsilcimiz Bahattin Sofuoğlu ise harika performansını bu sezonki ilk podyumuyla taçlandırdı.  

KENAN SOFUOĞLU JEREZ’DE PİSTTE

Bu hafta sonu Jerez’de yapılacak yarışlar için yapılan bir açıklama heyecan uyandırdı. 5 kez SuperSport Dünya Şampiyonu olan efsane pilotumuz Kenan Sofuoğlu, Kawasaki Puccetti Racing'in Kawasaki ZX-6R motosikletini sürecek ve sadece bugünkü antrenmanlarda piste çıkacak. Kenan, Speedweek'e verdiği demeçte, ailesine söz verdiği üzere yarışlara geri dönmeyeceğini doğrularken, bu testi sadece motosiklet karşılaştırması ve antrenman için yapacağını söyledi. Ayrıca temsilcimizin Portimao'da da piste çıkması planlanıyor.

FORMULA1 RUSYA’DA

Verstappen ile Hamilton’un kazasının ardından karşılıklı sataşmalar ve polemikler devam ederken boyun ağrıları çektiği söylenen Hamilton’un 7 saatlik bir uçuşun ardından bir davete katılması Redbull tarafının “olayı dramatize ediyorlar” söylemini doğrular nitelikte gibime geldi.

Kazanın ardından 3 grid pozisyonu ceza alan Verstappen’in bu hafta yapılşacak olan Rusya Grand Prix’inde yeni güç ünitesini kullanıp yarışa pitten başlama ihtimali olduğu düşünülüyor. Redbull takımının anrenman ve sıralama turlarının ardından duruma göre karar vereceği öğrenildi.

Tekerinize taş gelmesin.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.