“ÜRETİCİ PAZARINI DENETLİYORUZ”

ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, oda başkanlarıyla üretici pazarında denetlemelerde bulundu. Pazarda üretici ürünlerinin dışında ürün satışına izin verilmeyeceğini belirtti.

“ÜRETİCİ PAZARINI DENETLİYORUZ”

ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, oda başkanlarıyla üretici pazarında denetlemelerde bulundu. Pazarda üretici ürünlerinin dışında ürün satışına izin verilmeyeceğini belirtti.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
05 Aralık 2017 Salı 10:19
“ÜRETİCİ PAZARINI DENETLİYORUZ”

    ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt üretici pazarında denetlemelerde bulundu. Bakkallar ve Tekel Bayileri Odası  Başkanı Süleyman Yaşagör Fırıncılar Odası başkanı ile pazarda tur atarak çalışmaları denetleyen Zıpkınkurt burada yaptığı açıklamada; “Burada Bakkallar ve Tekel Bayileri Odası Başkanımız Süleyman Yaşagör ile birlikte pazarımızı geziyoruz. Bu arada Süt Üreticileri Birliği Başkanımız da yanımızda. Onlar tabi sahada ürünleri denetleme imkânları var.
    Biz de burada pazarda satılan ürünleri denetliyoruz. Burada satışı yapılan ürünlerin söylenildiği gibi gerçekten doğal ürünler olup olmadığını kontrol ediyoruz.” dedi 
    PAZARA İLGİ ÇOK
    Üretici pazarına köylerde üretilen malların dışında ürünün girmemesine özen gösterdiklerini belirten Zıpkınkurt, “ Pazarımıza Edirne dışından çevre il ve ilçelerden hatta komşu ülkelerden de gelip alışveriş yapanlar var. Bizler de bu ilgiyi dikkate alarak daha düzenli hale getirmek için gayret gösteriyoruz.
Holiganbet />     Burada Bakkallar Odası Başkanımız ile birlikte  üretici pazarında  satılan ürünlerin üreticilerin ürettikleri ürünlerin dışında  ürün satışının yapılmaması konusunda denetim yapıyoruz.Bu amaçlar tüm satış yerlerini kontrol ediyoruz.“ dedi 
    ÜRİTİCİLER KENDİ ÜRETTİKLERİ MALLARI SATMALI 
    Edirne Bakkallar ve Tekel Bayileri Odası Başkanı Süleyman Yaşagör yaptığı açıklamada, “ Ticaret Odamız önderliğinde üreticilerin mallarını pazarlamak amacıyla kurulan bu üretici pazarına  bizler de destek veriyoruz. Bizim desteğimiz kadınlarımızın kendi ürettikleri malların sattıkları ürün kapsamanda olacaktır. Burada satış yapanlar “al satçılık” yapıyorlarsa bizi, esnaflarımızı olumsuz etkiler. Biz buna karşıyız. Onun için pazarın sık sık denetlenmesi gerekir. Bizler de bu amaçla buradayız. Esnaflarımızın sattıkları ürünlerin kendi malı olup olmadığını kontrol edeceğiz” dedi.
    PAZAR AMACI DIŞINDA HİZMET VERMEMELİ
    Edirne Fırıncılar Odası Başkanı Yılmaz Cambaz, “Üreticilerimizi pazarının kurulması halkımız için çok yararlı bir hizmet. Bizim endişemiz bu, pazar alanının amacı dışına çıkması ticarete dönüşmesidir. 
    Bu bizi Fırıncılar ve Bakkallar Odaları olarak endişelendiriyor. Bu pazarın Pazar alanından çıkıp ticarete dönüşüyor. Bu durumun önlenmesini istiyoruz. Onun için oda başkanlarımız da buradalar gerekli denetimler yapılacak. Pazar amacı dışında hizmet sunmayacaktır.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.