140 m² mesken satışa çıktı

Tekirdağ'da 140 m² mesken mahkeme yoluyla satılacak.

140 m² mesken satışa çıktı

Tekirdağ'da 140 m² mesken mahkeme yoluyla satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
01 Mart 2022 Salı 15:40
140 m² mesken satışa çıktı

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Taşınmaz Bodrum+zemin+4 normal katlı betonareme karkas binanın 2. katında bulunmaktadır. Mesken 1 salon, 3 oda, mutfak, banyo, wc, koridor ve balkon olarak brüt 140 m² alana sahiptir. Salon doğal parke, odalar marley, ıslak hacimler seramik kaplıdır. Doğramalar PVC ısı cam, kapılar amerikan lake olup, giriş kapısı çeliktir. Isınma doğalgaz kombi ile sağlanmakta olup, yapı asansörlüdür.

Taşımaz konum itibariyle Fatih Sultan Mehmet Bulvarına cepheli olup; Sahile 440 mt, Osman Gazi Bulvarına 170 mt, Namık Kemal Eğitim ve Araştırma Hastanesine 1.59 km, YSK Center'e 400 mt, Tekirdağ Valiliğine 4.71 km mesafede olup belediyenin her türlü imkanlarından yararlanmakta, ulaşım sorunu bulunmamaktadır.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.