3+1 daire satışa çıktı

Tekirdağ Süleymanpaşa' da 3+1 daire mahkeme yoluyla satılacak.

3+1 daire satışa çıktı

Tekirdağ Süleymanpaşa' da 3+1 daire mahkeme yoluyla satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
18 Temmuz 2022 Pazartesi 15:00
3+1 daire satışa çıktı

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Mesken; Antre, 3 oda, 1 salon, mutfak, 1 balkon, banyo ve wc den ibarettir. Salon ve odalar laminat parke, diğer zeminler seramik, ıslak hacim duvarları fayans, diğer duvarlar plastik badanadır. Daire giriş kapısı çelik kapı, pencereler pvcolup, toplam 110 m2'dir.

Taşınmaz Ördeklidere Caddesine ve Eski Tekel Deposu Sokağına cephelidir. Etrafında bitişik nizamda inşa edilmiş 5-6 katlı, zemin katları işyeri, üst katları konut tarzı yapılar bulunmaktadır. Caddeye cepheli ve köşe başında yer almaktadır. Cumhuriyet Meydanına 75 mt, Atatürk Bulvarına 150 mt, Belediyeye 160 mt, Valiliğe 270 mt, Marmara Denizine 320 mt uzaklıkta olup ulaşımı kolaydır.

Binanın zemin katında eczane ve ganyan bayii, 1.katında Mimarlık bürosu, 2.katında Yapı Denetim Bürosu, üst katlarda meskenler olmak üzere toplam 7 adet bağımsız bölüm bulunmaktadır. Bina betonarme sistemde, eski deprem yönetmeliğine göre asansörlü olarak inşa edilmiştir. Binanın dışı kaplamalıdır. Isınma bireysel sistem doğalgaz ile sağlanmaktadır.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.