50 Yıllık Hayal Gerçek Oldu

Çavuşbey Mahallesi sakinlerinin 50 yılık hayali olan Gazimihalspor Kulübü düzenlenen açılış töreniyle spor hayatına başladı.

50 Yıllık Hayal Gerçek Oldu

Çavuşbey Mahallesi sakinlerinin 50 yılık hayali olan Gazimihalspor Kulübü düzenlenen açılış töreniyle spor hayatına başladı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
06 Temmuz 2018 Cuma 10:25
50 Yıllık Hayal Gerçek Oldu

Çavuşbey Mahallesi sakinlerinin 50 yılık hayali olan Gazimihalspor Kulübü düzenlenen açılış töreniyle spor hayatına başladı. Açılış törenine Edirne İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, spor kulübü yöneticileri ve oyuncuları ve mahalle sakinleri katıldı. Açılış törenine katılan İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt alt yapıda oynayacak çocuklara nasihatlerde bulunurken, hem okulunuzda başarılı olun hem de sporda başarılı olun mesajı verdi. Daha sonra açıklamalarda bulunan Ali Kemal Kurt “İnşallah alt yapıdan gelen çocuklarla birlikte buradan Kırkpınar’a bir başpehlivan çıkartalım. Kırkpınar’ın başpehlivanı Edirneli olsun bunu bekliyorum. Ülkemiz adına hayırlı sporcular yetiştirirsiniz inşallah. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Dedi.

“BİZİM İÇİN HER ŞEY DAHA YENİ BAŞLADI”

Kulüp başkanı Reşit Özer de 50 yıllık bir hayali gerçeğe dönüştürdüklerini belirtirken, “Çavuşbey Mahalle sakinleri olarak 50 yıldır hayalini kurduğumuz amatör spor kulübümüz gerçek oldu. Allahın izni ile hep beraber el ele kulübümüzün açılışını yaptık. Yeni yetişen gençlik jenerasyonundan yola çıkarak, yeni nesli bir sonraki gelecek nesle idol yapma amacındayız. Edirne spor camiasında söz sahibi olmak istiyoruz. Kulübümüz 2. Amatör Liginde mücadele edecek. Hedefimiz ligi birinci bitirip ilk senemizden 1. Amatör Lige yüklemsek. Kulübün kuruluşunda çok geç kalmış olabiliriz ama bizim için her şey daha yeni başladı. ” Diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.