BMW X6 Araç Satılacak

2012 model BMW X6 icradan satılacak.

BMW X6 Araç Satılacak

2012 model BMW X6 icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
12 Şubat 2021 Cuma 16:06
BMW X6 Araç Satılacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, 17ZB111 Plakalı , 2012 Model , BMW Marka , X6 Tipli , 31108238 Motor No'lu , WBAFH610200B37543 Şasi No'lu , Yakıt Tipi Dizel , Vites Tipi Yarı otomatik , Motor Hacmi 2993cm3 , Rengi Beyaz ,Söz konusu araç tespit günü itibarı ile çalışır ve faal durumdadır. Dava konusu bu araçarazi taşırı statüsünde olup, dört çekerli şanzıman sistemli ve 8 vitesli yarı otomatik komutlu vitesi bulunmaktadır. Aracın aktarma organları fiziki olarak yapılan gözlemlerimle her hangi bir hasarlı durum görülmemektedir. Aracındış kısmı kaporta aksamı genel olarak boyasının iyi durumda (az miktarda çizik mevcut)olduğu , Yine aracınön ve arka tamponunda hafif çizikler mevcut tespit günüaracın üzerinde yapmış olduğum tetkik ve incelemelerimle tespit olunmuştur. Aracın iç bölümünde ise ;kavun içi renkli deri koltuklarınve döşemelerinin kullanılır durumda görünümlüdür Aracın önsiper camı hariç pencereleri camlıve renkli camlıdır. Aracın donanımlarında hidrolik ve deri direksiyon ,yol bilgisayarı ,elektrikli ön camlar ,dijital klima ,ısıtma ve elektrikli ayna 3hava yastığı ,merkezi kilit, ,ABS EBD, elektronik park freni,ESP, ,çocuk koltuk bağlama ,elektronik immibizer , hidrolik uzaktan kilitleme ,USB bağlantısı gibibir çok özellikleri bulunmaktadır. Araç Kara Yollarıtrafiğine çıkarılmadan önce yetkili tamir bakım servisinde bakımının yapılmasında fayda vardır. Değer tespitine konu olan aracın teker lastiklerinin %50 kullanılır durumda olduğu fiziki olarakgörülmektedir. Tespit günü yaptığım kontrolde aracınkilometre saatinde154.022 kilometre yol yaptığıtespit edilmiştir., kontakanahtarı ve ruhsatı yoktur.

Tahmini bedeli 386.000 ₺ olan taşınmazın ihalesi, Çanakkale Şoförler Odası Garaj İşletmesi Yed-i Emin Otoparkı-Çan Yolu Üzeri 4. Km Merkez/ÇANAKKALE'de, 12/04/2021 günü, saat 10:30'da yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

https://www.ilan.gov.tr/ilan/740538/vasita/arazi-suv-pick-up/2012-model-bmw-x6-icradan-satiliktir

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.