Çerkezköy'de 2+1 Daire Satılacak

Çerkezköy/İstasyon'da 2+1 daire icradan satılacak.

Çerkezköy'de 2+1 Daire Satılacak

Çerkezköy/İstasyon'da 2+1 daire icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
29 Nisan 2021 Perşembe 15:17
Çerkezköy'de 2+1 Daire Satılacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Tekirdağ İl, Çerkezköy İlçe, 807 Ada, 26 Parsel, İSTASYON Mahalle/Köy, Bodrum Kat 1 Nolu Nolu Bağımsız Bölüm Taşınmaz mesken, Çerkezköy İlçesi, İstasyon Mahallesi 807 ada, 26 parsel tapu kaydında 879,56 m²arsa alanlıdır ve arsa vasfındaki taşınmaz üzerinde bulunan yapı; 2011 yılı yapı ruhsatlıbodrum+zemin+4(çp) normal katlıdır. Bina betonarme karkas yapı tarzında inşa edilmiş olup dış cephesi mantolama ile kaplı dış cephe boyalıdır.Asansör mevcut olup doğalgaz sistemi döşelidir. Merdivenler mermer, korkuluklar alüminyum doğramadır.1 No.lu mesken binanın bodrum katında girişine sağ ön kısımda yer almaktadır.Onaylı mimari projesine göre: 2 oda, salon,mutfak, hol,banyo ve wc hacimlerinden oluşmaktadır. Belediye hizmetlerinden tam olarak yararlanmaktadır.Yolu beton ile kaplıdır.Meskenin bulunduğu konumun çevresinde genellikle4-5 katlı konut amaçlıbinalar mevcut olup yapılaşma orta seviyededir. Ana binaya giriş kot farkından dolayı bodrum kattan sağlanmaktadır.Bahsi geçen meskende kiracı ikamet etmekteolup net 80 m² ,brüt ise 95 m²kullanım alanına sahiptir.Duvarları alçı sıvalı, saten boyalı ,tavanlar tavanboyalı köşeler kartonpiyerlidir.Oda zeminleri laminat parke, antre, mutfak ve banyo kalebodur ile döşelidir.Islak zemin duvarları tavana kadar fayans ile kaplıdır. İç kapılar amerikan panel ,dış kapısı çeliktir.Pencereler ısıcamlı plastik doğramadır. Mutfakta laminat kapaklı mutfak dolabı ve granit tezgah mevcuttur. Isınması doğalgazlı kombi ile sağlanmaktadır. Mesken Çerkezköy ilçesi içinde yer alıp ulaşım imkânına sahiptir.

Tahmini bedeli  168.000 ₺ olan taşınmazın ihalesi, Mezat Salonu - Adalet Sarayı Giriş Kat ÇERKEZKÖY / TEKİRDAĞ'da, 17/06/2021 günü, saat 10:45'te yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.