CUMHURBAŞKANI'NDAN ÇÖMLEKKÖY MÜJDESİ!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin 81 İl Başkanları ile yaptığı toplantıda Çömlekköy Barajı’nın 2021 yılı ek yatırım programına alınmasının talimatını verdi.

CUMHURBAŞKANI'NDAN ÇÖMLEKKÖY MÜJDESİ!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin 81 İl Başkanları ile yaptığı toplantıda Çömlekköy Barajı’nın 2021 yılı ek yatırım programına alınmasının talimatını verdi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
22 Ocak 2021 Cuma 06:33
CUMHURBAŞKANI'NDAN ÇÖMLEKKÖY MÜJDESİ!

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığındaki 143. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katıldı.

Bakanlar, bakan yardımcıları ve il başkanlarının katıldığı AK Parti 143. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısı video konferans yönetimiyle gerçekleştirildi. Toplantıda AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba da söz aldı.

Çömlekköy Barajı’nın Edirne için çok önemli olduğunu ifade eden İba, 2020 yılının kurak geçmesi nedeniyle hasat sonunda verim kayıplarının yaşandığını aktardı.

İba, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Çömlekköy Barajı’nın 2021 yılı ek yatırım programına alınmasını talep etti. Bunun üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantıya Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin’in katılmasını istedi.  Erdoğan, Bakan Yardımcısı Metin’e "Çömlekköy Barajı’nı 2021 yılı ek yatırım programına alalım. Bunun için çalışmalarınıza hızlıca bugünden başlayın." şeklinde talimat verdi.

Başkan İba, yaptığı açıklamada;

“Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bölgemizin kıymetli çiftçileri için arz etiğimiz Çömlekköy Barajı’mızın 2021 yılı ek yatırım programına alınması konusunda ki talimatı bizleri mutlu etti. Edirne halkı adına Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Son yılların kurak geçmesi nedeniyle hasat sonunda verim kayıplarının önüne geçmek adına bölgemize yapılacak Çömlekköy Barajı’mız Edirne’miz için çok önemlidir. Barajın yapılmasıyla birlikte tarımda verim artacaktır. Değerli çiftçilerimize hayırlı olsun.” dedi

Video konferans sistemi ile gerçekleştirilen toplantıya Edirne’den AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, AK Parti Edirne İl Kadın Kolları Başkanı Nergiz İnce, AK Parti Edirne İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Canbaz katıldı.

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.