Edirne'nin 'en büyüğü'

Edirne'nin tanınmış iş adamlarından Özar Market Gıda Ticaret Limited Şirketi sahibi Rufat Mitrani, marketler zincirine bir yenisini ekledi.

Edirne'nin 'en büyüğü'

Edirne'nin tanınmış iş adamlarından Özar Market Gıda Ticaret Limited Şirketi sahibi Rufat Mitrani, marketler zincirine bir yenisini ekledi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
23 Şubat 2018 Cuma 10:34
Edirne'nin 'en büyüğü'

    Şükrüpaşa Mahallesi Gazeteci Abdi İpekçi Caddesi üzerinde 3. Şubesini açmanın mutluluğunu yaşayan Rufat Mitrani,1700 metre kare alana inşa edilen 4 katlı binada 150 kişiye de iş imkanı sağlıyor. Yaklaşık maliyeti 8 Milyon'u geçtiğini söyleyen Mitrani, 40 binden fazla ürün çeşidinin olduğunu süpermarket konseptinde Edirne'de en büyüğü olmanın gururunu yaşadıklarını belirtti. 
“Özar Süpermarket” lansmanını Rufat Mitrani ile eşi Sara Mitrani basın emekçilerine yaptı.
“YATIRIM BEDELİ 8 MİLYON TL ”
Rufat Mitrani ile eşi Sara Mitrani basın emekçilerine Özar Süpermarket hakkında bilgiler verdi. Mitrani; “Bünyemizde 150 aileye iş imkânı sağlıyoruz. Toplam yatırım bedeli demirbaşlar ve  içindeki ürünler hariç toplam 8 milyon TL. Bunun dışında Balıklama, Final Pastanesi, Baykal Et gibi Edirne'nin tanınmış markaları da burada vatandaşımıza hizmet verecekler. Emekli olmayacağım. İşten mezara, ben böyle çalışacağım” dedi.
“ÇİÇEK VE ÇELENK GELİRLERİ MEHMETÇİKLERE GİDECEK”
Açılışta çiçek veya çelenk göndermek isteyenlere ödeyecekleri bedelin Mehmetçik Vakfına, Şehit veya Gazilere bağışlanması gerektiğini söyleyen Mitrani; “Mehmetçiklerimiz zaten yeteri kadar zor şartlarda görev yapıyor. Hiç olmazsa bir yardımımız olsun. Davetiyelerimizin de altına yazdık zaten. Telefon açan arkadaşlara da bilgi verdik. Yapılan bağışların makbuzlarını da bize göndermelerine dair. Şu ana kadar 100'den fazla olduğunu düşünüyoruz. Artık bir distribitörde 5-10 tane bayilik var.” şeklinde konuştu.
“3 GÜNDE 350 KALEM ÜRÜN BEDELİYLE SATILACAK”
Açılış yapıldıktan sonra 3 gün içerisinde 350 ürünün indirim fiyatında satılacağını belirten Mitrani sözlerini şöyle sonlandırdı; “Aşağı yukarı 350 kalem ürün işletme maliyeti alınmadan satılacak. Yüzde 13-14 zararla satışını yapacağız. Bu ürünler deterjan, gıda ürünü gibi. Olmayacak şeylerde indirim yapmadık. Temel ihtiyaç ürünlerinde markalaşmış ürünlerde indirim yaptık. Açılıştan sonra 3 gün boyunca devam edecek” ifadelerini kullandı.
    "SARA MİTRANİ: “TUZAK ÜRÜN UYGULAMAYACAĞIZ”
    Özar Marketlerde diğer market veya süpermarketlerde uygulanan tuzak ürünlerin olmadığını yapılan indirimlerin de temel ihtiyaç ürünlerinde yapıldığını belirtti; “Özellikle Özar marketlerde tuzak ürün uygulaması yoktur. Ürün satışı yapılması için marketlerin önlerinde tuzak ürünler konur. Biz tuzak ürün kullanmıyoruz. Özellikle sebze-meyve gibi insanların temel ihtiyaç ürünlerinde indirim yapıyoruz. Ben mesela başka bir markete girdiğimde çocuklarımda 1xbet eğlenmeli, her şeyin tazesini ve ucuzunu alabilmeliyim. Ben seviyor ve istiyorsam burada onu hayata çevireceğiz. Çocuklar için en üst kata oyun alanı yaptık. Yemeğimizi yiyeceğiz ve rahat rahat alışverişimizi yapacağız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.