Edirne’de Bahar Coşkusu

Türk Müzik dünyasının ünlü isimlerin Edirneliler ile buluştuğu Edirne Bahar Şenliği başladı. 2-3-4 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan şenlikte Edirneliler müziğin keyfini çıkarıp doyasıya eğleniyor.

Edirne’de Bahar Coşkusu

Türk Müzik dünyasının ünlü isimlerin Edirneliler ile buluştuğu Edirne Bahar Şenliği başladı. 2-3-4 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek olan şenlikte Edirneliler müziğin keyfini çıkarıp doyasıya eğleniyor.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
04 Mayıs 2018 Cuma 09:02
Edirne’de Bahar Coşkusu

Aziz Gül Production tarafından Edirne Bade Kır Bahçesinde düzenlenen şenliğin ilk gününde Trakya Üniversitesi Müzik grubu saat 17:00’da sahne alarak açılış konserini gerçekleştirdi. Ardından Edirne’nin yerli grubu DİP sahne aldı. Daha sonra Alternatif Türk Müziğin sevilen ismi Manuş Baba ve ardından ilk günün son konserinde ise Türk Pop-Rock Müziğin unutulmaz ismi MFÖ Edirnelilerin karşısına çıktı. Edirne gençleri konsere büyük ilgi gösterirken ilk gün için kombine biletler de dahil olmak üzere 9100 adet bilet satıldı. Konser esnasında konuşan Manuş Baba “Birçok yerde konsere, festivale gidiyoruz ama Edirne’deki festivaller özellikle de Aziz Gül’ün yapmış olduğu festivaller ayrı güzel oluyor. Edirne’nin Trakya’nın bizdeki yeri çok ayrıdır.” Dedi.

Aziz Gül Organizasyon tarafından düzenlenen şenlik hakkında açıklama yapan Aziz Gül, “Edirne’miz başlı başına bir tarih, kültür ve sanat şehri. Biz de elimizden geldiği kadar Edirne’mizin kültür ve sanat çalışmalarında yer alıp katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bu zamana kadar pek çok konser ve festivale imza attık ve Edirne’de yaşayan vatandaşlarımızdan olumlu geri dönüşler aldık. Biz de Edirne’miz 2018’in bahar ayına şenlik havasında başlaması için Edirne Bahar Şenliklerini düzenledik. Bize bu yolda katkı sağlayan, destek veren ve emeği geçen tüm arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürler ederiz. Edirnelileri şenlik havasında baharı kutlamak için konserlerimize davet ediyorum. Daha pek çok farklı konseptler ve festivallerle Edirnelilerin ve Trakya halkının karşınıza çıkacağız” ifadelerini kullandı.

Büyük ilgi gören ve katılımın fazlasıyla yoğun olduğu Şenliğin 2’inci günündeyse Emre Gacal, Sezer Altınok, Yeni Türkü ve Duman ile tamamlanacak. 4 Mayıs şenliğin son günündeyse Çizgi, Cenk Cankaya, Moğollar ve Kapanış konserini Athena gerçekleştirecek. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.