EDİRNE’DE PUBG ÇILGINLIĞI

Dünya genelinde 7’den 70’e herkesin oynadığı PUBG Mobile oyunu için özel olarak üretilen PUBG oyun aparatları Edirne’de de satılmaya başlandı.

EDİRNE’DE PUBG ÇILGINLIĞI

Dünya genelinde 7’den 70’e herkesin oynadığı PUBG Mobile oyunu için özel olarak üretilen PUBG oyun aparatları Edirne’de de satılmaya başlandı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
28 Kasım 2018 Çarşamba 08:12
EDİRNE’DE PUBG ÇILGINLIĞI

Dünya genelinde 7’den 70’e herkesin oynadığı PUBG Mobile oyunu için özel olarak üretilen PUBG oyun aparatları Edirne’de de satılmaya başlandı. Telefonu oyun konsoluna çeviren ve nişan almayı kolaylaştıran PUBG oyun aparatlarının satışı büyük ilgi görüyor.

PUBG oyun aparatına başlayan ve ilginin çok yüksek olduğunu belirten Garanti İletişim Yetkilisi, “PUBG bildiğiniz gibi günden güne popülerliği artan mobil ve online bir oyun.  Her yaş grubuna hitap ediyor. Müşterilerimiz arasında çocuklar gençler, yetişkinler, erkek ve kadınlar var. Herkesin oynadığı bir oyun. O yüzden ticari olarak bu aparatı almayı düşündük. Edirne halkının bu PUBG aparatına ilgisi oldukça yüksek. Bu oyunu oynayanlar, böyle bir aparatın olduğunu öğrendikçe ilgi daha da artıyor.” Diye konuştu.

“STRES ÇARKI GİBİ BİR ANDA PARLADI”

Geçtiğimiz aylarda stres çarkı çılgınlığı olduğunu hatırlatan Garanti İletişim Yetkilisi şimdi ise aynı şekilde PUBG aparatının bir anda patlama yaptığını belirtti. Sözlerine şu şekilde devam eden Yetkili,  “Stres çarkı da ekstra bir üründü ve birden parladı. Çok fazla satışını yaptık. PUBG aparatını da stres çarkına benzettim. Stres çarkı gibi bir anda parladı.” Dedi.

6-7 çeşit PUBG aparatı olduğunu belirten Garanti İletişim Yetkilisi, fiyatların ise 30 Liran 100 Liraya kadar çıktığını söyledi.

Barış Karapaça

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.