Tekirdağ Hayrabolu' da 327,56 m² alanlı dükkan satılacak

Tekirdağ İli, Hayrabolu İlçesi, Hisar mahallesine kain 22 Ada, 1 Parsel, 14 Nolu Bağımsız Bölüm 327,56 m2 yüzölçümlü dükkan vasfındaki taşınmaz icra yoluyla satılacak.

Tekirdağ Hayrabolu' da 327,56 m² alanlı dükkan satılacak

Tekirdağ İli, Hayrabolu İlçesi, Hisar mahallesine kain 22 Ada, 1 Parsel, 14 Nolu Bağımsız Bölüm 327,56 m2 yüzölçümlü dükkan vasfındaki taşınmaz icra yoluyla satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
20 Eylül 2021 Pazartesi 16:33
Tekirdağ Hayrabolu' da 327,56 m² alanlı dükkan satılacak

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Tekirdağ ili Hayrabolu ilçesi Hisar Mahallesi, ada:22 parsel:1 noda “Arsa” vasıflı 435,77 m2 miktarlı taşınmazı ve bu taşınmaz üzerine yapılmış bulunan bodrum+4 katlı apartmanın bodrum katındaki kıymet takdirine konu mülkiyeti "Gültanlar Halı ve Mobilya Dış Ticaret ltd. Şti." adına kayıtlı 480/2800 arsa paylı 14 bağımsız bölüm nolu dükkanı gördüm. Ana taşınmazda kat irtifakı tesis edilmiştir.

Taşınmazın adresi: Hisar Mahallesi, Caferzade Mehmet Tevfik Caddesi No:13 Bodrum kat D:14 Hayrabolu’dur.

İmar durumu: Taşınmazın konumlu olduğu parsel 04.01.2016 tarih ve 01 sayılı Hayrabolu B.M.K. 09.02.2016 tarih ve 214 sayılı Tekirdağ Büyükşehir B.M.K. onaylı 1/1000 ölçekli uygulama imar planında Ticaret Alanı (TİCK-2) içerisinde kalmakta olup bitişik nizam 4 kat yapılaşma koşullarına sahiptir.

Kıymet takdirine konu taşınmazın bulunduğu ana yapı bodrum+zemin+3 katlı olarak betonarme sistemde inşa edilmiş olup duvarları tuğladır. Merkezi sistem kaloriferli olarak inşa edilmiştir. Projesine göre yapının bodrum katında 1 dükkan, kazan dairesi, sığınak ve kömürlük; zemin katta 1 dükkan; 1.-2.-3.katların her birinde 4 er mesken olmak üzere binada toplam 12 mesken bulunmaktadır. Son kattaki 3 adet mesken dublekstir. Yapının dışı dış cephe boyası ile boyalıdır. 3/A grubu bir yapıdır.

Kıymet takdiri yapılan 14 nolu dükkanın özellikleri:

14 bağımsız bölüm nolu dükkan mimari projesine göre 327,56 m2 büyüklüktedir. Ana yapının bodrum katında yer almaktadır. Caferzade Mehmet Tevfik Caddesinden girişlidir. Dükkan projesine göre tek hacimden ibarettir. Zeminleri karomozaik kaplama, duvarlar plastik badanalı, tavanlar tavan boyası ile boyalıdır. Dükkan yoldan mermer kaplamalı betonarme merdiven ile inilmektedir. Giriş kapısı ve pencereler alüminyumdur. Merkezi sistem kalorifer ile ısıtılmaktadır. Kalorifer radyatörleri dilimli dökümdür. Kıymet takdiri yapılan dükkan yaklaşık 25 yıllık bir yapıdır.

Dükkan halı satış mağazası olarak kullanılmaktadır.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.