Edirnespor gözünü, kupaya dikti !

2. Lig ekiplerinden Kocaeli Birlikspor'u eleyerek Türkiye Kupası'nda adını 4. Tur'a yazdıran Edirne Belediyesi Edirnespor, gözünü kupaya dikti.

Edirnespor gözünü, kupaya dikti !

2. Lig ekiplerinden Kocaeli Birlikspor'u eleyerek Türkiye Kupası'nda adını 4. Tur'a yazdıran Edirne Belediyesi Edirnespor, gözünü kupaya dikti.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
22 Eylül 2017 Cuma 09:52
Edirnespor gözünü, kupaya dikti !

    Türkiye Kupası 3. Tur maçında Kocaeli Birlikspor'u eleyerek 4. Tur'a adını yazdıran Edirne Belediyesi Edirnespor Başkanı Savaş Üner, şuanda çok büyük bir başarı elde edildiğini ancak hedeflerinin en üst seviyede olduğunu söyledi. Üner, Edirnespor tarihinde Türkiye Kupası kapsamında en büyük başarıyı elde ettiklerini ancak hedeflerinin kupayı Edirne'ye getirmek olduğunu dile getirdi. 
    “HEDEFİMİZ TÜRKİYE KUPASI'NI ALMAK”
    Edirne Belediyesi Edirnespor Başkanı Savaş Üner, büyük bir başarı elde ettiklerini ancak hedeflerinin en üst seviyede olduğunu belirterek; “Gerçekten büyük bir başarı elde ettik. Uzatmalara giden bir maçta 2-0 geriye düştükten sonra uzatma dakikalarında 2 gol atmak kolay değil. Bir de 4. Tur'a çıkmak çok büyük bir başarı. Edirne'nin tarihinde böyle bir başarı yok. Türkiye Kupası'nda hiçbir zaman 4. Tur'u görmemiş. Türkiye Kupası eski statüsüne devam etmiş olsa şuan gruplara kalmıştık. Bu gerçekten çok büyük bir başarı. Ben teknik heyeti, oyuncularımızı kutluyorum. Hedefimiz Türkiye Kupası'nı Edirne'ye getirmek. Hedefimizin en üst seviyede ama gidebildiğimiz Redwin yere kadar gideceğiz. Çocuklar zaten ellerinden geleni yaptılar. Şuanda zaten büyük bir başarı elde ettik. 3. Lig temsilcisini de eledik, 2. Lig ekibini de eledik. 2 tane güçlü takımı eledik.” ifadelerini kullandı. 
    “MÜCADELE EDEN BİR TAKIMIZ”
    Üner, mücadele eden bir takım olduklarını bu şekilde mücadeleye devam edildiğinde başarının da geleceğini söyleyerek; “Ligler başlıyor. Pazar günü bütün halkımızı Edirnespor'a destek olmaya davet ediyorum. Ligde de hedefimiz en üst seviyede Şampiyon olmayı hedefliyoruz. Elimizden geleni yapacağız, sonuna kadar mücadele edeceğiz. Zaten takımımız koşan, mücadele eden bir takım. Bu şekilde mücadele ettiğimiz zaman başarının geleceğine de, Edirne halkının her zaman bize destek olacağına da inanıyoruz. Geçen yıla oranla daha oturmuş bir takımımız var. Taraflı tarafsız herkesin beğenisini toplayan bir takımımız var. İnşallah daha nice başarılar elde edeceğiz.” dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.