EKREM COŞKUN DÖNER EDİRNE’DE HİZMETE GİRDİ

Türkiye’de 65 ilde hizmet veren Ekrem Coşkun Döner’in 201’inci şubesi, Edirne Tahmis Meydanı’nda açıldı.

EKREM COŞKUN DÖNER EDİRNE’DE HİZMETE GİRDİ

Türkiye’de 65 ilde hizmet veren Ekrem Coşkun Döner’in 201’inci şubesi, Edirne Tahmis Meydanı’nda açıldı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
09 Kasım 2019 Cumartesi 06:46
EKREM COŞKUN DÖNER  EDİRNE’DE HİZMETE GİRDİ

Türkiye’de 65 şehirde hizmet veren Ekrem Coşkun Döner’in 201’inci şubesi Edirne Tahmis Meydanı’nda hizmete girdi. Açılışa; Siirt Valisi Ali Fuat Atik, Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran, Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu ve İYİ Parti Edirne İl Başkanı Ekrem Demir ve çok sayıda davetli katılım gösterdi.

EROL: “HALKIMIZIN EN SAĞLIKLI ETİ YEMESİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Açılışta konuşan İşletme Sahibi Kıvanç Erol, “Edirneli olarak dönerde, Ekrem Coşkun markasının eksikliğini hissettiğimiz için bugün şehrimize açıyoruz. Halkın en sağlıklı eti yemesi için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

COŞKUN: “TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINDA HİZMET VERİYORUZ”

Ekrem Coşkun Döner Markası’nın Sahibi Ali Güven Coşkun ise, “6 yıldır Ekrem Coşkun Döner olarak Türkiye’nin dört bir yanında hizmet veriyoruz. Bugün Edirne’de de bir işletmemiz açıldı. 65 ilde 250 şubede faal olarak insanlara hizmet ediyoruz. Biz herkes et yesin diyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kerem Filiz

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.