İFTARDA BİR ARAYA GELDİLER

Dünyam Zihin Engellileri Yetiştirme ve Koruma Derneği, Edirne Tabip Odası Lokalinde iftar düzenledi. 

İFTARDA BİR ARAYA GELDİLER

Dünyam Zihin Engellileri Yetiştirme ve Koruma Derneği, Edirne Tabip Odası Lokalinde iftar düzenledi. 

Emre SEDEF
Emre SEDEF
27 Nisan 2022 Çarşamba 06:10
İFTARDA BİR ARAYA GELDİLER



İftarda bir araya gelen dernek üyeleri keyifli zaman geçirdiler.
Edirne Tabip Odası Lokalinde düzenlen iftara dernek yönetim üyeleri ve davetliler katıldı. İftar öncesi bir konuşma yapan Derneğin Yönetim Kurulu Başkanı Sedef Durna, derneklerinin 2012 yılında kurulduğunu hatırlatarak, o günden bu yana pandemi dönemi haricinde geleneksel olarak kendi üyeleriyle iftar yemeği düzenlediklerini hatırlattı.
İftar yemeğinin düzenlenmesindeki finansal destek tamamen kendi içlerinde topladıklarını vurgulayan durna, sözlerini şöyle sürdürdü:
"İftar yemeği bizim hepimizin dernek üyelerimizin bir arada olmasına vesile oluyor. Beraber oturuyoruz bir birimizi görüyoruz zaman geçiriyoruz. Güzel zaman geçiriyoruz, hep bir arada yemek yiyoruz dernek adına da güzel bir faaliyet oluyor. İftar yemeğimizin yapılmasında katkısı olan tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum."
Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu'da "Biz Edirne Dünyam Zihinsel Engelliler Derneği olarak bunu geleneksel hale getirmiştik pandemide ara verdik ama kızlarımız ile çocuklarım ile beraber olmayı çok arzu ediyorduk. Bu gün vesile oldu. Edirne Tabipler odası lokalimizde bunu hep yapıyoruz ve katılan herkese katkısı olan herkese teşekkür ediyoruz" dedi.
Yavuz Göktaş


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.