İMAMOĞLU’NA SEVGİ SELİ!

658’inci Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ni izlemek için Edirne’ye gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, gittiği her yerde binlerce vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

İMAMOĞLU’NA SEVGİ SELİ!

658’inci Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ni izlemek için Edirne’ye gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, gittiği her yerde binlerce vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
08 Temmuz 2019 Pazartesi 08:49
İMAMOĞLU’NA SEVGİ SELİ!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 658’inci Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ni izlemek için dün Edirne’ye geldi. Başkan İmamoğlu, Sarayiçi’nde gerçekleşen güreşlere gitmeden önce CHP Edirne İl Başkanlığı ve İYİ Parti Edirne İl Başkanlığını ziyaret etti. İmamoğlu’nu görmek için binlerce vatandaş CHP ve İYİ Parti İl Başkanlıklarına akın etti. İzdiham nedeniyle parti binasına giremeyen vatandaşlar İmamoğlu’nu partinin merdivenlerinde ve dışında bekledi.

“NEGATİF DUYDULARI UNUTUN!”

CHP Parti Binasında bir konuşma yapan İmamoğlu, “Tarihi bir günde Edirne’deyiz. CHP’nin tüm üyelerinden bir isteğim var. Lütfen bu isteğimizi önemsemenizi istiyorum. Gerçekten partiler üstü tarihi bir sorumluluğumuz var. En önemli vazife, görevimizi en iyi şekilde yapma sorumluluğudur.  Ben Türkiye’nin en büyük kenti İstanbul’u en iyi şekilde yönetme sorumluluğunu almış bir kardeşinizim. Edirne’de Recep Gürkan aynı şekilde bu sorumluluğu almış yol arkadaşınız. Hep birlikte şöyle bir dönem yaşatmalıyız; sıradan bir dönem değil hatayı görüp hatayı büyüten değil, hatayı görüp yardımcı olan, eksiği görüp tamamlayan, birbirinin kolundan tutan, tökezlenip yere düşen varsa onu tutup ayağa kaldıran yoldaşlık istiyoruz sizden. Parti içerisinde bir takım münazaralar, geçmişte yapılan bir kısım yarışlar hepsini bir süreliğine bir kenara koyacağız. Sadece ve sadece başarıya odaklanacağız. Bu başarıyı bizden sadece CHP’liler beklemiyor, bu başarıyı inanın ki Türkiye Cumhuriyeti’nin her vatandaşı bekliyor. Ben işine, sorumluluğuna bu anlayışla kitlenmiş bir kardeşinizim. ‘Ben Edirne’den Ekrem İmamoğlu için ne yapabilirim ki’ diyebilirsiniz. Ama inanın; çok şey yaparsınız. Bütün arkadaşlar Türkiye’nin neresinde olursa olsun birbirine destek olursak memleketimizi hayal ettiğimiz güzel bir memleket yapma konusunda büyük bir başarıyı elde edebiliriz. İşte o zaman bu Cumhuriyetin ilkelerine, bu ülkenin çağdaş bir geleceğe ulaşmasına ve her zaman inancımızı en yüksek yerde tutan Mustafa Kemal Atatürk aşkına, sevgisine ve onun ilkelerinin karşılığında bu sorumluluğa layık bireyler oluruz. Sizden isteğim bizlere yardımcı olun, destek olun, tüm negatif duyguları unutun, tüm pozitif duygularla birbirinize sarılın ve kucaklaşın.” dedi.

Konuşmasının ardından İYİ Parti İl Binası’nda gitmek için CHP Parti Binası’ndan çıkan İmamoğlu yüzlerce vatandaşla fotoğraf çekildikten sonra İYİ Parti İl Başkanlığına ulaştı. Burada İl Başkanı Ekrem Demir, Milletvekili Orhan Çakırlar ve belediye meclis üyeleri tarafından karşılanan İmamoğlu, İYİ Partili yöneticilerle sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çekildi.

SARAYİÇİ’NDE ‘EKREM BAŞKAN’ TEZAHÜRATLARI!

Parti ziyaretlerinin ardından Kırkpınar Yağlı Güreşlerinin yapıldığı Sarayiçi Er Meydanı’na gelen İmamoğlu, burada da vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. İmamoğlu, Sarayiçi Er Meydanı’na girdiği sırada, tüm stadyum ‘Ekrem Başkan’ tezahüratlarıyla inledi. Yaklaşık 3 saat Sarayiçi’nde güreşleri izleyen İmamoğlu’na tribünlerden sık sık ‘Ekrem Başkan’ tezahüratları yapıldı. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin sona ermesiyle stadyumdan çıkış yapan İmamoğlu burada da kendisine gösterilen sevgi gösterileri nedeniyle adeta adım atamadı.

Kerem Filiz
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.