AK PARTİLİ AV.KAZAN İSTİFA ETTİ

AK Parti Edirne Belediye Meclisi Üyesi Avukat Kerim Kazan, işlerinin yoğunluğu nedeniyle istifa etti. Yerine Cumhur İttifakından MHP’li fırın işletmecisi Ethem Torozlar’ın gelmesi bekleniyor.

AK PARTİLİ AV.KAZAN İSTİFA ETTİ

AK Parti Edirne Belediye Meclisi Üyesi Avukat Kerim Kazan, işlerinin yoğunluğu nedeniyle istifa etti. Yerine Cumhur İttifakından MHP’li fırın işletmecisi Ethem Torozlar’ın gelmesi bekleniyor.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
22 Aralık 2021 Çarşamba 06:08
AK PARTİLİ AV.KAZAN İSTİFA ETTİ

AK Parti Edirne Belediye Meclisi Üyesi Avukat Kerem Kazan, işlerinin yoğunluğunu gerekçe göstererek, meclis üyeliğinden istifa etti.

Av. Kazan, gazetemize yaptığı açıklamada, “İş yoğunluğum nedeniyle meclis çalışmalarına katılamıyordum. Faydalı olamadığımı düşündüğümden, daha aktif zaman ayıracak arkadaşların mecliste olması daha yararlı olacağından istifa ettim” şeklinde konuştu.

Kazan’ın istifasının ardından, gözler AK Parti-MHP ortaklığında hazırlanan meclis listesine çevrildi. Cumhur ittifakı tarafından hazırlanan listede ilk sırada MHP’li Ethem Torozlar geliyor. Torozlar’ın meclis üyeliğini kabul ederek, Kazan’ın yerine gelmesi bekleniyor.

MHP’NİN ÜYE SAYISI ÜÇE ÇIKAR

Konuyla ilgili olarak görüşlerini aldığımız MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, şunları söyledi:

“AK Partili Kerim Kazan’ın istifa ettiğini duydum. Hayırlısı olsun. İnşallah istifası sonrası sağlıklı huzurlu şekilde yaşamını devam ettirir. Burada belediye meclisi üyeliğinde bir boşluk oluyor. O boşalan koltuğa Milliyetçi Hareket Partisi üyemiz olan 31 Mart seçimlerinde 1.sırada yedekte olan sayın Ethem Torozlar’ın mevzuat gereği o koltuğa geçmesini bekliyoruz. Arkadaşımızda MHP ve Ülkücü camiayı, diğer belediye meclisi üyelerimiz Sayın İsmail Demirhan ve Sayın Halil Çavuş gibi güzel hizmetler sunar. Edirne halkımız için ne gerekiyorsa 3 arkadaşımız üzerine düşen ne ise fazlası ile yapacaklarına inanıyorum. Bu 3 arkadaşımız çok değerli insanlar. Ethem Torozlar kardeşimiz MHP Merkez İlçe Yönetim Kurulu başkan yardımcısı. İyi bir kardeşimiz. Edirne’de esnaftır. Herkes sever, sayar, o da büyüklerini sayar küçüklerini sever. Başarılı işler çıkaracağına inanıyorum. MHP’nin Edirne Belediyesi’nde 3. belediye meclisi üyesi olarak göreve gelmesi sonrası kendisine hayırlı olsun diyorum.”

Hasan Boyacıoğlu

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.