Öğretmen Adayları Uğurlandı

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi 2017-2018 öğretim yılında mezun olan öğrencilerini Balkan Kongre Merkezi’nde düzenlenen törenle geleceğe uğurladı.

Öğretmen Adayları Uğurlandı

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi 2017-2018 öğretim yılında mezun olan öğrencilerini Balkan Kongre Merkezi’nde düzenlenen törenle geleceğe uğurladı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
15 Mayıs 2018 Salı 09:04
Öğretmen Adayları Uğurlandı

Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bilgisayar Öğretmenliği, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Zihin Engelliler Öğretmenliği, Türkçe Öğretmenliği ve Sosyal Bilimler Öğretmenliği bölümü mezunlarını Balkan Kongre Merkezi’nde düzenlenen törenle uğurladı.

Açılış konuşmalarını yapan Trakya Fakültesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rıdvan Canım “Bu gün toplam 993 öğrencimizi yolcu ediyoruz. İnanıyorum ki birçoğunuz buruk bir sevinç yaşıyorsunuz. Hayata neresinden tutunacağım endişesi sizi bir türlü bırakmıyor. Ancak bu gün yinede sizler sevinci ve mutluluğu fazlasıyla hak ediyorsunuz. Sevgili gençler hepimizin hedefleri var ancak doğru hedeflerimiz olmalıdır. Bu güne kadar olduğu gibi bu günden sonrada hiçbir engel bizi yıldırmamalıdır. Hiçbir şey sizi yolunuzdan saptırmamalıdır. Seçim sizlerin ama artık inanıyoruz ki doğru seçimi yapabilecek durumdasınız. Sizlere cevap bulmayı değil sorgulamayı kazandırdık. Farklı bir düşüncelere sahip olmanın bir yük değil bir zenginlik olduğunu göstermeye çalıştık bunu sakın unutmayın. Sanırım bütün sınavlarınız bitti ama önünüzde öyle bir sınav var ki, hayat sınavı. Bu sınavın bütünlemesi de yok. Bu sınavda hepinize başarılar diliyorum.

Trakya Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Mümin Şahin ise “Eğitim Fakültesi Üniversitemizin en eski temel taşlarından bir tanesidir. Üniversitemiz 49 bin öğrencisiyle eğitim hayatını güçlü bir şekilde devam ediyor ve devam edecektir. Bizlere dört yıl önce emanet ettiğiniz kardeşlerimizi iyi bir şekilde bakıp bu gün sizlere yeniden teslim etmenin vermiş olduğu mutluluğu içindeyiz.” Dedi.

Açılış konuşmalarının ardından dereceye giren öğrencilere plaketleri verildi. Ardından öğrenciler mezuniyet belgelerini aldılar. Mezuniyet belgelerinin verilmesinden sonra öğrenciler hep birlikte meslek andını okudular ve keplerini fırlattılar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.