PROTOKOL MUHTARLARI UNUTTU!

19 Ekim Muhtarlar günü nedeniyle Edirne’de görev yapan mahalle muhtarları tarafından düzenlenen Atatürk Anıtı’na çelenk sunma törenine, protokol üyelerinin katılım göstermemesi “Protokol, muhtarları unuttu” yorumlarının yapılmasına neden oldu.

PROTOKOL MUHTARLARI UNUTTU!

19 Ekim Muhtarlar günü nedeniyle Edirne’de görev yapan mahalle muhtarları tarafından düzenlenen Atatürk Anıtı’na çelenk sunma törenine, protokol üyelerinin katılım göstermemesi “Protokol, muhtarları unuttu” yorumlarının yapılmasına neden oldu.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
20 Ekim 2020 Salı 09:43
PROTOKOL  MUHTARLARI UNUTTU!

19 Ekim Muhtarlar Günü Atatürk Anıtı’nda gerçekleşen törenle kutlandı. Muhtarlar tarafından anıta çelenk sunulmasının ardından Edirne Belediye Bandosu eşliğinde Saygı Duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Edirne Merkez Mahalle ve Merkez Köy Muhtarlarının katıldığı törene; Edirne Valiliği ve Edirne Belediyesi başta olmak üzere diğer kurumlardan da protokol üyelerinin katılmaması “Protokol muhtarları unuttu” yorumlarına neden oldu.  

“DEVLETİMİZİN EN YAKIN TEMSİLCİLERİYİZ”
Günün anlam ve önemine dair konuşmayı yapan Muhtarlar Derneği Başkanı ve Şükrüpaşa Mahalle Muhtarı İrfan Tasmalı, “Biz muhtarlar köylerimizde ve mahallelerimizde devletimizin en yakın temsilcileriyiz. Halkımızın dertleriyle dertlenen, onların sevinçlerini paylaşan ve sorunlarını çözmeye çalışan valinin, kaymakamın, belediye başkanlarının ve daire müdürlerinin ellerinde dosyaları ile yazılmış sorunları olan halkın temsilcileriyiz. Dertlerine çare arayan halkı temsil ediyoruz. Kutsal bir görev üstleniyoruz. İlimizde çok çalışan, üreten, halkın dertleriyle dertlenen, onlarla birebir görüşerek sorunlarını çözen Sayın Valimiz devlet büyüklerimiz ve halkımızla beraber yöremize hizmet etmeye çalışıyoruz. Bugün burada bu mutlu günümüzü kutlarken şunu önemle belirtmek istiyorum; Dünyanın ve ülkemizin en önemli sorunu olan Covid-19'un getirdiği sağlık, ekonomi ve sosyal konulardaki zorlukların bir an önce bitmesini Allah'tan niyaz ediyorum. Sizlerde görüyorsunuz ki en mutlu olmamız gereken günlerde sevincimizi, çoşkumuzu sevenlerimiz ve sevdiklerimizle çoğaltıp artıramıyor; dertlerimizi paylaşıp azaltamıyoruz. Sorunlarımızı çözmek için bir araya gelerek fikirlerimizi paylaşamıyoruz. İnanıyorum ki bu günlerde geçecek inşallah. Yeter ki milli birliğimizi koruyalım; el ele, gönül gönüle verelim. Köylerimize, mahallelerimize, yörelerimize hayırlı işler yapmak için mücadele edelim. Sözlerimi bitirirken vefat ederek aramızdan ayrılan muhtarlarımıza Allah'tan rahmet görevlerini bırakanlara sağlık ve esenlikler; Can Azerbaycan’daki kardeşlerimize haklı davalarında muzafferiyet diliyorum.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.