ŞAHİ SPOR BAŞARIYA DOYMUYOR

Şahi spor kulübü; Bir dünya,  üç uluslararası, ondört Ulusal Müsabakalardan toplamda 18 madalya almaya hak kazandı.

ŞAHİ SPOR BAŞARIYA DOYMUYOR

Şahi spor kulübü; Bir dünya,  üç uluslararası, ondört Ulusal Müsabakalardan toplamda 18 madalya almaya hak kazandı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
15 Haziran 2019 Cumartesi 08:40
ŞAHİ SPOR BAŞARIYA DOYMUYOR

Milli Güreşçi Yunus Emre Şahbaz Ukrayna' da düzenlenen MMA ( Karışık Dövüş Sanatları) Dünya Şampiyonasında 86 kg  da ülkemizi temsil etmiş Dünya 2.si oldu.

Şahi Spor Kulübü çatısı altında antrenmanlarına hız kesmeden Avrupa Şampiyonasına hazırlanan ENKA Spor Kulübüne transfer edilen Melda Dernekçi Romanya' da yapılan Yıldız Kadınlar Uluslar Arası Constantin Alexandru turnuvasında 3. oldu. Büyük Orta Pehlivan İsmet KarabuluT Yunanistan'ın en büyük yağlı güreş organizasyonlarından  Seeres Nigritada Başaltı boyuna güreşerek Edirne'ye altın madalyayı getirdi. Aynı sporcu Bulgaristan'ın Ruen kentinde düzenlenen uluslar arası karakucak güreşlerinde de finalde Moldovalı rakibine kaybederek 2. oldu.

Karabulut Tekirdağ Güreşlerinde 1. Velimeşe Güreşlerinde 3 oldu. Bursa ilinde düzenlenen Küçük Yıldız bayanlar Türkiye Şampiyonasında Esen Demirkıran 5 maçının 4 ünde galip gelerek 3 . olarak milli takıma seçildi. İzmir ve Bartın'da düzenlenen Minikler Güreş Gurup Müsabakalarına 6 Pehlivan ile katılarak yüzde80 oranında başarı gösterilmiştir.

Teyfik Gülter Serbestte 2. Grekoromende 3. Arda Övünç Serbestte 4. Grekoromende 3. Erol Kartal Serbestte 3. oldu. 2018 yılında Kırkpınar ve Elmalı Güreşlerinde derece yaparak bir yılda iki boy atlayan Atakan Makas' ta sezonun başlamasıyla Kepez Güreşlerinde 3. Tekirdağ Güreşlerinde 2. olarak bu sene de iddialı olduğunu gösterdi.

Tekirdağ Güreşlerinde Görkem Başkan ve Yiğit Kartal 'da 2. olarak gümüş madalyaları Edirne'ye getirdi.

Atletler'de geleneği bozmayarak binlerce kişinin katıldığı Bozcaada Yarı Maratonundan madalyaları topladı. Kategorilerinde Zekeriya Yılmazel 2. Tahir ELÇİ 3. Ramazan Sayılı 4. oldu.

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.