Satılık Skoda Rapid

Tekirdağ ilinin Marmaraereğli ilçesinde bulunan 2016 model Skoda Rapid icradan satılacak.

Satılık Skoda Rapid

Tekirdağ ilinin Marmaraereğli ilçesinde bulunan 2016 model Skoda Rapid icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
22 Ocak 2021 Cuma 14:41
Satılık Skoda Rapid

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre; 34RJ8653 Plakalı , 2016 Model , SKODA Marka , CUS257036 Motor No'lu , TMBAF6NH9G4033618 Şasi No'lu , Rengi Beyaz , 34 RJ 8653 Plakalı 2016model SKODA RAPİD marka AA SEDAN marka otomobilincelenmiş; AracınDİZEL(SİLİNDİR HACMİ 1422)araç olduğu, aracın otomatik ve digital klimalı olduğu, aracın dıştan genel görüntüsü itibariyle aracın kaporta aksamında ön kaput sol orta kısmında hafif bükük, sağ arka kapı alt kısmında çizik, sol arka çamurluk teker üstünde çökük, sol ön kapı alt uç kısmında bükük, sol ön çamurluk uç ön kısmı hafif bükük mevcut. Ön tampon sağ ve sol köşelerinde sürtme izi, arka tampon alt plastik ekli kısmında kırık mevcut. Aracın ön camının çatlak olduğu. Aracın ön göğsünün orijinal olduğu ve araçta orijinal multi medya sistemi bulunmaktadır. Araç koltuklarının kumaş döşeme olduğu ve koltuk kılıflarında deforme bulunmadığı ancak lekeler mevcut. Koltukların ve iç döşemesinin kirli ve lekeler mevcut olduğundan yıkanması (temizlenmesi) gerektiği.Araçta orijinal çelik jant bulunduğu,aracın iç, dış ve motor aksamının temizlenmesi ( yıkanması ) gerektiği.Aracın yedek lastiğinin mevcut olduğu, ön ve arka lastiklerinin kar tipi lastik takılı olduğu lastik durumlarının % 80 civarında olduğu,Aracın tramerde yapılan şase ve plakasorgusunda hasar kaydının bulunmadığı tespit edilmiştir.Anahtarı ve ruhsatı vardır.

Tahmini bedeli 116.500 ₺ olan taşınır için açık artırma, LEVENT YEDİEMİN OTOPARKI YENİÇİFTLİK MARMARAEREĞLİSİ/TEKİRDAĞ'da 16.03.2021'de saat 11:00'de yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

https://www.ilan.gov.tr/ilan/730657/vasita/otomobil/2016-model-skoda-rapid-icradan-satiliktir

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.