Satılık 2+1 Daire

Kırklareli/Merkez Haticehatun'da 2+1 daire icradan satılacak.

Satılık 2+1 Daire

Kırklareli/Merkez Haticehatun'da 2+1 daire icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
15 Şubat 2021 Pazartesi 15:08
Satılık 2+1 Daire

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Taşınmazın tam adresi, Kırklareli ili, merkez ilçe, Haticehatun(kocahıdır) mahallesi, Kule Cami Sokak, Çağrıapartmanı, No:1-3 Zemin kat 6 nolu konut.Tapu takyidatına göre taşınmaz, Kırklareli ili,merkez ilçe, Haticehatun mahallesi, Kule cami mevkii, 198 ada,27 parsel, zemin kat, 6 no'lu bağımsız bölüm, 31208/725784 arsa paylı, bağımsız bölüm niteliği konut, ana taşınmaz niteliği 6 katlı betonarme apartman, ana taşınmaz yüzölçümü 499,29 m2 ve tam hisselidir. Taşınmaz şehir imar planı içinde konut alanında yer almaktadır.Taşınmaz 2 oda, salon,mutfak, hol, banyo, duş ve balkon bölümlerinden ibarettir. Salon ve odaların zeminleri laminant parke ile, mutfak, hol, banyo ve duşun zeminleri seramik ile döşelidir. Salon ve odaların tavan ve duvarları alçı sıva + boyalıdır. Kartonpiyer mevcuttur. Banyo ve duşun duvarları ve tavana kadar seramik ile döşelidir. Banyo ve duş bölümlerinden duşakabin, klozet ve lavabo mevcuttur. Mutfakta ahşap dolaplar ve tezgahı mevcuttur. Giriş kapısı çelik, iç kapılar panel kapı, dış pencereler ise plastik doğramadır. Isınma şekli doğalgazlıdır.(kombi yoktur.)Elektrik ve suyu mevcuttur. Binada asansör mevcuttur.Zemin kat 6 no'lu konutun alanı 103,20 m2 dir.

Tahmini bedeli  250.000 ₺ olan taşınmazın ihalesi, İstanbul Yolu 1.km Kırklareli Ticaret Borsası Satış Salonu - MERKEZ/KIRKLARELİ'de, 09/04/2021 günü, saat 10:30'da yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

https://www.ilan.gov.tr/ilan/740869/emlak/konut/kirklareli-merkez-haticehatunda-2-1-daire-icradan-satiliktir

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.