TÜM YEREL SEN 4 YAŞINDA

TÜM YEREL SEN 4 YAŞINDA

Emre SEDEF
Emre SEDEF
08 Eylül 2017 Cuma 09:29
TÜM YEREL SEN 4 YAŞINDA

                Birleşik Kamu İş Konfederasyonu'na bağlı Tüm Yerel-Sen 4 yaşında.Tüm Yerel Sen Edirne Şubesi Başkanı Savaş Çerkez, 9 Eylül 2013 yılında kurulan Tüm Yerel-Sen’in 4. kuruluş yılını kutladıklarını bildirdi.

                Tüm Yerel-Sen olarak, Atatürk’ün önderliğinde kurulan, Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsızlığını, egemenliğini, ulus ve ülke bütünlüğünü, laik düzenini, demokratikleşme ve ulusal çıkarları korumak, sonsuza kadar yaşatmak için elinden gelen her türlü çabayı göstermek ve bunun için mücadele etmek üzere çıktıları yolda 4 yılı geride bıraktıklarını belirten Tüm Yerel Sen Edirne Şubesi Başkanı Savaş Çerkez, Tüm Yerel-Sen olarak, 4 yılda Türkiye genelinde ve Edirne’de önemli başarılar elde ettik. 4 Kolaybet yıldan beri Yerel Yönetim emekçilerinin birikmiş sorunlarını çözmek için büyük bir gayret gösterdik. Ülkemiz genelinde 4 yılda, 14 Şube 5’i Büyükşehir olmak üzere toplamda 86 Belediyede yetkili 221 Belediyede örgütlü sendikamız, kurulduğu ilk günden beri olduğu gibi bugünde, yarında emekçinin yanında durmaya devam edecektir dedi.

Edirne genelinde yetkili sendika olduklarını belirten Tüm Yerel-Sen Edirne Şubesi Başkanı Savaş Çerkez, “Edirne genelindeEdirne Belediyesi, Uzunköprü Belediyesi, Havsa Belediyesi, Süloğlu Belediyesi, İpsala Belediyesi, Meriç Belediyesi, Kırcasalih Belediyesi, Küplü Belediyesi, Subaşı Belediyesi, OREKAB, Meriç Belediyeler Birliğinde Yetkili Sendika konumundadır. Yetili olduğumuz Belediyelerde Sosyal Denge Sözleşmeleri imzalayarak üyelerimize ekonomik yönden katkıda bulunduk. Yine sendika Hukuk Büromuzu kurarak üyelerimize hukuki destek sağladık üyelerimizin iyi günlerinde kötü günlerinde yanlarında olarak dayanışmada bulunduk. Üyelerimizden aldığımız güçle her zaman emekçinin yanında olmaya devam edeceğiz. Sendikamız kurulduğu ilk günden bu yana Emek, Vatan, Cumhuriyet mücadelesi vermektedir. Bundan sonra da vermeye devam edecektir diye konuştu.

Son Güncelleme: 08.09.2017 13:07
Anahtar Kelimeler:
TÜM YEREL SEN 4 YAŞINDA
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.