ULUSLARARASI LİONS’LAR EDİRNE’DE BULUŞTU

Uluslararası Lions Dernekleri 118-E Yönetim Çevresi Federasyonu üyeleri kabine ve başkanları Edirne’de toplandı. 41 Lions Derneği Başkanının da bulunduğu topluluk, pandemi nedeniyle 100 kişiyle yapıldı.

ULUSLARARASI LİONS’LAR EDİRNE’DE BULUŞTU

Uluslararası Lions Dernekleri 118-E Yönetim Çevresi Federasyonu üyeleri kabine ve başkanları Edirne’de toplandı. 41 Lions Derneği Başkanının da bulunduğu topluluk, pandemi nedeniyle 100 kişiyle yapıldı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
27 Eylül 2021 Pazartesi 06:26
ULUSLARARASI LİONS’LAR EDİRNE’DE BULUŞTU

Uluslararası Lions Dernekleri 118-E Yönetim Çevresi Federasyonu üyeleri göreve geldiklerinden bugüne yaptıkları çalışmaları değerlendirmek amacıyla Kabine ve Başkanlar 2.Toplantılarını Edirne’De yaptılar.

Lions Dernekleri kabine ve başkanlar toplantısı Margi Otel toplantı salonunda gerçekleştirildi. Lions Dernekleri kabine ve başkanlar toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Gerçekleştirilen toplantı hakkında açıklamalarda bulunan Uluslararası Lions Dernekleri 118-E Yönetim Çevresi Federasyonu Genel Yönetmeni Saniye Birten Bilecik şunları söyledi:

“Lions ailemizin kabine ve başkanlar toplantısını gerçekleştiriyoruz. Edirne bizim için önemli bir kent. Lions dünyada karşılıksız hizmet eden gönüllü insanlardan oluşuyor. Nerede bir ihtiyaç var ise orada bir Lions var düşüncesiyle ihtiyaç sahiplerine destek vermeye çalışıyoruz. Bir muhtarlık ve sokaklardaki duraklara kitap kazandıracağız. Biz burada bir okulun ihtiyaçlarını da gidereceğiz.”

Toplantının Edirne’de olmasından dolayı mutlu olduklarını söyleyen Edirne Kırkpınar Lions Kulübü Başkanı Melike Tatlı da “Kabine ve başkanlar toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Yapılanlar ve yapılacaklar bu toplantıda konuşulacak. Kitap bağışlamamızın sebebi de okumanın önemine vurgu yapmak için otobüs duraklarındaki kitaplıklara kitap bağışlayacağız” şeklinde konuştu.

Gerçekleştirilen toplantıda Uluslararası Lions Dernekleri 118-E Yönetim Çevresi Federasyonu üyeleri göreve geldikleri 2019 tarihinden itibaren yaptıkları çalışmaları değerlendirerek, daha sonra yapmayı planladıkları faaliyetleri görüştü.

Toplantıya 41 dernek başkanının da aralarında bulunduğu 100 kişi katıldı. Derneğe üye 800 kişinin olduğu da bildirilirken, pandemi nedeniyle katılımın sınırlı tutulduğu da bildirildi.

Cumartesi günü yapılan toplantıdan sonra Pazar günü okuma alışkanlığına dikkat çekmek üzere Trakya Birlik minibüs durağında Edirne Belediyesine ait kitaplığa ve Şükrüpaşa Mahalle Muhtarlığına 118-E Yönetim Çevresi Federasyonu üyesi Lionlar tarafından kitap bağışında bulunuldu.

Yavuz Göktaş

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.