ÜNAL ERKAN’DAN GÜRKAN’A ZİYARET

Edirne’de 1988-1991 yılları arasında hizmet veren eski Vali Ünal Erkan, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı ziyaret etti.

ÜNAL ERKAN’DAN GÜRKAN’A ZİYARET

Edirne’de 1988-1991 yılları arasında hizmet veren eski Vali Ünal Erkan, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı ziyaret etti.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
23 Nisan 2019 Salı 08:25
ÜNAL ERKAN’DAN GÜRKAN’A ZİYARET

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan,  Edirne’nin eski Valisi Ünal Erkan’ı makamında kabul etti. Başkan Gürkan, kendisine yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 1988-1991 yıllarında Edirne Valisi olarak görev yapan Ünal Erkan’ın; kente önemli hizmetlerde bulunduğunu söyledi.

Gürkan, Edirne’nin eski Valisi Ünal Erkan’a Edirne Belediyesi’nin gerçekleştirdiği çalışmalar ve hayata geçirmeyi planladığı projeler hakkında da bilgiler verdi.  Gürkan ayrıca Ünal Erkan’a Edirnekari hediye etti.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerini kazanarak bir dönem daha belediye başkanlığına seçilen Gürkan’ı tebrik eden Ünal Erkan, Başkan Gürkan’ın kente önemli hizmetlerde bulunmaya devam edeceğine inandığını söyledi.

Haber Merkezi

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda şu sözlere yer verdi:

“Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kurulduğu 23 Nisan 1920 tarihi Türk Milleti için bir dönüm noktası olmuştur. Türk Milleti; egemenliği, istikbali için var gücünle mücadele etmiş; bu mücadelesini Türkiye Büyük Millet Meclisi ile taçlandırarak, istikbalini tüm dünyaya ilan etmiştir. Yüce Türk Milleti; Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde büyük bir azim ve kararlılıkla yeniden hürriyetine, bağımsızlığına kavuşmuştur; “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” diyerek Cumhuriyetimizin temellerini atmıştır. Cumhuriyet’imizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ‘Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz’ diyerek bu önemli günü tüm dünya çocuklarına armağan etmiştir. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız, milletimizin en değerli varlığı, barışın, kardeşliğin ve sevginin temsilcileridir. Çocuklarımız geleceğimizdir, umudumuzdur, en büyük güvencemizdir. Hiç kuşkusuz ki kalbi Mustafa Kemal Atatürk ile atan çocuklarımız ülkesine ve milletine duyduğu sevgiyle; bu güzel ülkeyi en üst noktalara ulaştıracak; ahlaki değerlere bağlı kalarak bilim ve teknolojinin ışığında geleceğin Türkiye’sini oluşturacaklardır. 5 farklı medeniyete ev sahipliği yapan; bağrında güçlü bir tarihi ve kültürü barındıran Edirne; ülkesine ve milletine bağlı, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, kalpleri vatan ve millet sevgisiyle dolu, sorumluluklarının bilincinde, çağdaş düşünceli bireyler olarak mücadele vermeye; Bayrağımıza, İstiklal Marşımıza, vatan topraklarımıza ve bizleri özgür ve bağımsız kılan tüm değerlere sahip çıkmaya devam edecektir.

Demokrasinin, aziz Türk Milleti’nin bağımsızlığının ve egemenliğinin simgesi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 99. Kuruluş Yıldönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor; bu anlamlı günü tüm dünya çocuklarına armağan eden Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını saygı, minnet ve rahmetle anıyorum”

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.