Üniversite'ye yakın Satılık Daire

Çanakkale Bayramiç'te 2+1 daire icradan satılacak.

Üniversite'ye yakın Satılık Daire

Çanakkale Bayramiç'te 2+1 daire icradan satılacak.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
16 Şubat 2021 Salı 15:38
Üniversite'ye yakın Satılık Daire

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre, Çanakkale İl, Bayramiç İlçe, 311 Ada, 8 Parsel, CAMİCEDİT Mahalle/Köy, Batak Mevkii, 1 Nolu Bağımsız Bölüm Batak Mevkiinde bulunan ana taşınmaz 315,00 m2 yüz ölçümünde ve "Arsa" niteliğindedir. Taşınmazın güney-batı tarafından yola cephesi vardır. 1/8 arsa paylı zemin kat 1 nolu bağımsız bölüm "Mesken" niteliğindedir. Çeşme Sokak No:36 adresinde bulunan taşınmaz il merkezine 71,8 km mesafededir. TAŞINMAZIN İMAR DURUMU: Bayramiç Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün 04.02.2020 tarihli yazısına göre taşınmazın belediye mücavir alan ve uygulama imar planı içinde konut alanında ayrık nizam 4 kat TAKS: 0,40 KAKS:1,60 inşaat iznine tabi olduğu anlaşılmıştır. Taşınmaz üzerinde zemin kat + 3 normal kattan oluşan betonarme tarzda inşa edilmiş ve henüz kullanılmayan üç yaşında bir adet dört katlı betonarme yapı mevcuttur. Yapı büyük bir oranda yapılmış olmasına karşın halen inşaat halindedir. Dava Konusu bağımsız bölüm yapının girişte zemin katında olup, kuzey-batı ve güney cephelidir. Asansör vardır, ancak çalışmamaktadır. Bağımsız bölümde iki oda, açık mutfaklı bir salon, bir banyo-tuvalet, bir hol, biri ön diğeri arka cephede iki adet teras vardır. Salon, oda ve antre zemini laminant parke, banyo ve teras zeminleri seramiktir. Bağımsız bölümde ısınma doğalgazlı kombi ile sağlanacak şekilde yapılmıştır. Kombi yoktur. 58,00 m2 inşaat alanı olan III-A sınıfı bağımsız bölümün mevcut hali göz önüne alındığında; mevkisi, ortaokula, liseye, üniversiteye, pazara ve camiye yakın olması gibi nedenlerin yanı sıra; proje, yapım maliyeti, ruhsat ve denetim giderleri, yüklenici karı ve çevre düzenlemesi gibi maliyetler ile arsa payı dâhil mevcut haliyle toplam değeri: 58,00 m2 x 2.000,00 TL/m2 = 116.000,00 TL dir.

İhale, BAYRAMİÇ BELEDİYE DÜĞÜN SALONU CAMİCEDİT MAH. KARŞIYAKA SOK. BAYRAMİÇ / ÇANAKKALE'de, 22/03/2021 günü saat 11:30'da yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

https://www.ilan.gov.tr/ilan/739784/emlak/konut/canakkale-bayramicte-2-1-daire-icradan-satiliktir

Son Güncelleme: 16.02.2021 15:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.