Yönetim kurulu adayları tanıtıldı

Makina Mühendisleri Odası Edirne Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Efe yapmış olduğu yazılı açıklamada yeni yönetim kurulunu tanıttı.

Yönetim kurulu adayları tanıtıldı

Makina Mühendisleri Odası Edirne Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Efe yapmış olduğu yazılı açıklamada yeni yönetim kurulunu tanıttı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
08 Ocak 2018 Pazartesi 10:24
Yönetim kurulu  adayları tanıtıldı

    Konuyla ilgili açıklama ise şöyle; "Edirne'mizin saygıdeğer basın mensupları, sevgili arkadaşlar davetimize katıldığınız için hepinize teşekkür eder sevgi saygı ve dostlukla selamlarım.
    Arkadaşlar bugün burada toplanmamızın amacı Odamızda 13.01.2018 tarihinde yapılacak olan 12.Dönem Yönetim Kurulu seçimleri ile ilgili olarak Genel Kurul toplantısında mevcut yönetimden bir kaç arkadaşın değişikliği ile devamı olan yeni Yönetim Kurulu asil ve yedek adaylarının sizlere ve sizler vasıtası ile halkımıza tanıtılmasıdır.
    Bu kadro yeni dönemde Odamızın bugüne kadar yapılmış ve yapılmakta olan hizmetlerini daha ileriye taşımayı hedef edinmiştir. Bilindiği üzere yeni çıkan kararnamelerle Odamız faaliyetlerinde LPG sızdırmazlık kontrolü odamızdan alınmış bu sebeple hem toplum güvenliği tehlikeye atılmış, hem de odamızın ayakta kalabilmesi için ihtiyacımız olan bir gelir kaynağımız elimizden alınmıştır.
    Ancak biz Makina Mühendislerinin inancı sarsılmamış tüm gayretimizle oluşan bu açığı kapatmak için farklı çalışmalar başlatılmış ve bu açık kapatılabilmiştir.
    Bu kadro aynı zamanda Üyelerimizin ihtiyacı olan bilgilere mesleki eğitimler, seminerler, konferanslar ve paneller Asyabahis vasıtası ile ulaşmalarını sağlamak için bir program dahilinde çalışmalarını yoğunlaştıracaktır. Ayrıca sanayi, üniversite ve diğer kurumlarla işbirliği içerisinde olunarak teknik geziler düzenlenecek Üyelerimizin bilgi ve görgülerinin artırılması sağlanacaktır.
    Halkımızın sağlığı, güvenliği ve çevre kirliliği hususlarında zarar görebileceği durumlarda yazılı ve görsel basın vasıtasıyla halkımızı bilgilendirilip konu ile ilgili kurumların dikkati çekilerek topluma verilecek zararın en aza indirgenmesi sağlanacaktır.
    Bu bağlamda tüm Üyelerimizi 13-14 Ocak 2018 tarihinde yapılacak olan Şube Genel Kurulu ve seçimlerine bekliyoruz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.