ZIPKINKURT’LA YOLA DEVAM

Geçen hafta yapılan ETSO meclis seçimi ardından yapılan seçimde, mevcut ETSO Başkanı recep Zıpkınkurt meclisin güvenoyunu alarak tekrar başkan seçildi. Mehmet Eren’in Sarı listesi 17 oy alırken, Recep Zıpkınkurt’un beyaz listesi 24 oy aldı. Seçimin ardından konuşan Zıpkınkurt, “Zorlu bir seçim geçirdik seçime müdahaleler vardı. Bu seçimde kazananlar bir tane fakat kaybedenler çok”

ZIPKINKURT’LA YOLA DEVAM

Geçen hafta yapılan ETSO meclis seçimi ardından yapılan seçimde, mevcut ETSO Başkanı recep Zıpkınkurt meclisin güvenoyunu alarak tekrar başkan seçildi. Mehmet Eren’in Sarı listesi 17 oy alırken, Recep Zıpkınkurt’un beyaz listesi 24 oy aldı. Seçimin ardından konuşan Zıpkınkurt, “Zorlu bir seçim geçirdik seçime müdahaleler vardı. Bu seçimde kazananlar bir tane fakat kaybedenler çok”

Emre SEDEF
Emre SEDEF
18 Nisan 2018 Çarşamba 20:09
ZIPKINKURT’LA YOLA DEVAM

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı, Yönetim Kurulu Üyeliği, Disiplin Kurulu Üyeleri ve Birlik Delegeleri seçimi 18 Nisan Çarşamba günü gerçekleşti. 41 meclis üyesinin sandığa gittiği seçimde Mehmet Eren’in 17 oyuna karşılık 24 oy alan Recep Zıpkınkurt yeniden ETSO yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi. Meclis Başkanlığı seçimi ve görev dağılımı cumartesi günü yapılacak. Zıpkınkurt meclis başkanlığı için adayının Emre Alp olduğunu açıkladı.

Yönetimin belirlenmesinden sonra basına açıklama yapan Zıpkınkurt, “Zorlu bir seçim geçirdik seçime müdahaleler vardı. Bu seçimde kazananlar bir tane fakat kaybedenler çok. Seçimde karşı listede yer alan bir arkadaşımız listeyi delip bizim yönetimimize girmeyi başardı. Bu arkadaşımız geçen dönem birlikte görev yaptığımız arkadaşımız. Biz yeni yönetim olarak sorumluluğumuzun ne kadar büyük olduğunun farkındayız. Bu görev bilinciyle işimize daha fazla sahip çıkacağız. Edirne için hizmete devam edeceğiz. Görüldüğü gibi kadromuzu gençleştirdik. Gençlerin aramıza girmesini ben teklif etmiştim. Önümüzdeki seçimlerde ETSO’yu daha genç ve daha başarılı bir yönetime bırakacağımızı düşünüyorum.” Dedi.

MECLİS BAŞKANLIĞINDA EN GÜÇLÜ ADAY EMRE ALP

 Geçen dönem başkanlık için mücadele ettiği Hakan Sedefçinin bu dönem yönetimde yer aldığını belirten Zıpkınkurt  “Hakan Sedefçinin çalışkan bir arkadaş olduğunu geçmiş dönemde gördüm. Onu da değerlendirmeyi düşünüyoruz. Cumartesi günü yönetim kurulumuzla yapacağımız toplantıda meclis başkanımızı seçeceğiz. Bu seçimde oy birliği ile bir arkadaşımızı bu göreve getireceğiz. Bu arkadaşımız tecrübeli ve sorumluluğunu bir arkadaşımız olacak. Bu Emre Alp olacak. Alp benim adayım. Seçimin ardından basınla bir sohbet toplantısı yapacağız. Burada seçimi değerlendireceğiz. Seçime müdahaleler oldu bunu basınla paylaşacağız. Kamuoyu bunu konuşuyor. Böylece müdahil olan o arkadaşlarımız temize çıksınlar, kendilerini aklasınlar, biz de onlardan özür bekliyorum.” Dedi.

ZIPKINKURT’UN 10 KİŞİLİK YÖNETİM KURULU

Zıpkınkurt’un 10 kişilik yönetim kuruluna Emre Ray, Yener İşbilir, Recai Kocatürk, Aydoğan Akıncı, Selahattin Kaya, Ahmet Özalp, Hakan Sedefçi, Kutel  Nalçakan, Ali Taşdemir ve Fikret Çetinkaya seçildi.

Yönetim Kurulu Yedek üyeliğine ise Engin Bahşi, Aykut Uymur, Salim Haydar Uncular, Arslan Kerimler, Tolga Hekimoğlu, Nükhet Sert, Nurcan Kaba, Güven Duvan, Utku Arif Günaydın ve Murat Tosun seçildi.

DİSİPLİN KURULU

Seçim sonuçlarına göre Edirne Ticaret ve Sanayi Odası  Disiplin Kurulu’nun asil üyeliğine Edirne Sigorta Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi Güngör Mazlum, Rekpa Reklamcılık Hüsnü Altıneller, Yürük Tekstil LPG Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ali Yürük, Çetin Otomotiv Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Saim Çetin ve Duvanpen Yapı Market Mobilya PVC- Alüminyum Doğrama İnşaat Taahhüt Turizm İthalat İhracat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Cavit Duran seçildi,

Yedek üyeliğe ise Keçecizade Lokumları Metin Keçeci, TAB grup Gümrük Lojistik Medikal ve Sağlık Hizmetleri Turizm Ticaret Sanayi Limited Şirketi Ahmet Osmanlı, Elmas betstr Ticaret Cahit Elmas, Çarşı Otopark Çetin Kürkçü ve Villa Restaurant Şaban Alabaş seçildi.

TOBB GENEL KURUL DELEGELİĞİ

Seçim sonucuna göre Edirne Ticaret ve Sanayi Odası TOBB Genel Kurul Delegeliği asil üyeliğine Recep Zıpkınkurt, Tolga Hekimoğlu, Engin Bahşi, Güven Duvan ve Serdar Yalçıner seçildi.

Yedek üyeliğe ise Aykut Umur, Murat Tosun, Salim Haydar Uncular ve Mustafa Emre Alp seçildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.