Çünkü yapmam gerekeni yaptım.

Çünkü sporu yapan ve çok seven biri olmadığını her fırsatta söylemesine rağmen spor kulüplerine ve sporcuya sahip çıkan bir Belediye Başkanına teşekkür etme, minnet duygularımı ifade etme şansı bulduğum için.

Çünkü İlimizin tek takımı olan Edirne spordaki ikiye bölünmüşlüğü sona erdirerek bir şehrin ismini taşıyan tek bir kulübü olur diyerek iki Edirne sporu birleştiren bir Belediye Başkanına duyduğum halisane duyguları ifade etme şansını bana veren bir Edirne spor Yönetiminin nezaket dolu davranış ve söylemlerine mazhar olduğum için.

Çünkü, Yılardan bu yana borçları nedeniyle kimsenin sahip çıkmak istemediği,2.Profesyonel Liglerde mücadele ederken Süper Amatör lige kadar düşen Edirne sporun borçlarını ödeyerek aralarından benim de bulunduğu 92 eski yöneticiyi bu yükten kurtaran ve Edirne sporun ufkunu açan bir Belediye Başkanına hiç değilse bir çiçek sunarak teşekkür etme şansı bulduğum için.

Çünkü, Olinin satılmasından sonra Basketbol severlerin yaşadıkları üzüntülerini ortadan kaldırıp hafta sonlarını Mimar Sinan Spor Salonunda müsabaka izleyerek geçirmelerini sağlamak ve Edirne isminin bu spor Branşında da duyulmasını sağlamak amacıyla önce Bölgesel Basketbol Ligine katılan bir takım, daha sonra da 2.ligde mücadele eden bir takım oluşturulmasına maddi ve manevi destekler veren bir Belediye Başkanına hak ettiği takdir dolu sözleri ifade edebildiğim için.

Çünkü Tüm spor Kulüplerine yılda ikişer kez yaptığı maddi destekler ile onları rahatlatan bir Belediye Başkanına yaptığı bu güzellikleri anlatma şansını bulduğum için.

Çünkü Edirne Belediye Bünyesine birçok branşta faaliyet sürdürmek amacıyla spor Branşları kattığı için.

Çünkü Sporda başarılı olan her sporcuyu daha fazla motive etmek ve morallendirmek adına her zaman ödüllendirdiği için.

Daha o kadar fazla çünkü var ki; yazımın sonu onlarla gelir yazarsam.

Yılardır sporun için de olan, Edirne sporda beş dönem beş Başkan ile birlikte görev yapma şansı bulmuş biri olarak Belediye Başkanımız Recep Gürkan’ı bu çünküler nedeniyle yürekten kutluyorum.

Bunları ifade etme şansını bana veren başta Edirnespor Kulüp Başkanı Savaş Üner olmak üzere tüm yöneticilere teşekkürlerimi sunmak isterim.

Edirnesporun yemeğinde bu şansı yakaladım ve içimde bir uhde olarak bekleyen bu arzumu yerine getirdim.

Kolay işler değil bunlar.

Yıllardır geçmişte bir kez yapıldığı gibi bir SSK müdürü veya Vergi Dairesi Başkanı çıkarda borları tahsil etme yolunu seçerse endişesi ile yaşadık durduk.

Bunlar şahıs borcu değil elbette.

Hatta Kapıkule büfelerinin borçlarıydı ama tüm yöneticiler bundan sorumlular tabiî ki.

Şu açıklamayı da yapmam gerekir bazılarının yanlış ve haksız yere suçlanmaması için.

Kapıkule büfelerinden Sigorta ve Vergi ödemelerinin kulübe yapıldığını ama para olmadığı için bunların kulübe harcandığını biliyorum.

Rahmetli Ahmet kardeşim bu konuda her zaman dikkatli ve titiz davranmıştır çünkü.

Kulüp Başkanları, Muhasip üye ve Kulüp Müdürü bu konunun muhatabıydı zaten.

Onlarında araçlarına ve mülklerine haciz konduğunu biliyorum.

Başkan Recep Gürkan işte bunlardan kurtardı Edirne sporu ve yeni bir sayfa açılmasını sağladı.

Bir kez daha teşekkür ediyorum kendine şükranlarımı ve tüm eski yöneticiler adına minnet duygularımı ifade etmek istiyorum.

En büyük Başkan Bizim Başkan….

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.