Kerim Baba tahliye oldu.

Kerim Baba derken kimi kastettiğimi herhalde anladınız. Sözünü ettiğim kişi Edirne’mizin duayen gazetecilerinden  Kerim Yurk.

Kerim Yurk ile ben mahalle çocuklarıyız. Yaşı küçük olmasına rağmen Karaağaç’ta bizim grubumuzun içinde her zaman yer almıştır.

Kerim Yurk’a ben ; “Kerim Baba” diye hitap ederim. Çünkü onun kendi ailemden bir parçaymış gibi sayarım. Bazen tatlı sitem makamında bazı serzenişlerde bulunurum.

Ama, değerli kardeşim Kerim, benim sitemlerime dahi gülerek mukabelede bulunur. Saygısını hiç kusur etmez.

Kerim Yurk, dün tahliye oldu.

Bana göre adalet tecelli etti. Çünkü o kadar deneyim üzerine Kerim’in sözü edilen suçları işlediğine ben asla ihtimal vermedim.

Çok değerli ailesine ve çocuklarına da bu kanaatimi her fırsatta tekrarladım.

Şükürler olsun ki; dün Kerim Baba yine o güler yüzü ile ve tatlı şivesi ile Bahri Bey’in işyerine geldi ve “Ey Edirne’nin güzel insanları diyerek” Bahri beyle benim boynuma sarıldı.

Duygulu anlar yaşadık.

Kerim Yurk,  4 aylık  tutukluluk sürecinden sonra çok sağlıklı olarak geri döndü ve bizi sevindirdi.

Kerim Yurk’un bundan sonraki işle mücadele hayatı, yine Edirne’de devam edecektir. Hem de çok güçlü olarak devam edecek.

Bundan sonra ne yapacaklarını hepimiz ve tüm Edirne halkı merak, takdir ve heyecanla takip edeceğiz.

Özgürlüğe tekrar hoş geldin Kerim Baba.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.