Edirne Akademi'den çocuk etkinliği

Edirne Belediye Başkanlığı bünyesinde kurulan Edirne Akademi tarafından; Cuma günü “10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü Çocuk Etkinliği” düzenlenecek.

Edirne Akademi'den çocuk etkinliği

Edirne Belediye Başkanlığı bünyesinde kurulan Edirne Akademi tarafından; Cuma günü “10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü Çocuk Etkinliği” düzenlenecek.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
07 Aralık 2017 Perşembe 10:17
Edirne Akademi'den  çocuk etkinliği

    Edirne Belediye Başkanlığı bünyesinde kurulan ve kurulduğu günden bugüne faaliyetlerine devam eden Edirne Akademi;  8 Aralık Cuma Günü Erasta AVM’de “ 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü Çocuk Etkinliği” düzenleyecek.    
    Kaleiçi’ndeki Eski Vali Konağı; Dr. Fatma Şakir Memik Kadın Merkezi’nde bulunan Edirne Akademi  “10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü Çocuk Etkinliği” düzenleyecek. 8 Aralık Cuma Günü Erasta AVM’de düzenlenecek etkinlikler saat 17.30’da Çocuklara Sürprizler, Palyaço ve Noel Baba gösterisi ile başlayacak. Saat 18.10’da Dans Gösterisi, Neyine 18.20’de Kentin İnsan Hakları Haritası Oyunu ve saat 19.00’da Gözler Bağlı Oyunu oynanacak. Etkinlikler saat 19.30’da Madalya Töreni’nin gerçekleştirilmesiyle sona erecek.  
    Tüm çabalarının çocuklara daha güzel yaşayabilecekleri bir şehir yaratmak olduğunu ifade eden ve tüm çocukların 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü’nü kutlayan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan; ”Sevgili Çocuklarımız; 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü nedeniyle sizler için de bir etkinlik yapmak istedik. Sizlerin de bizlerle bu coşkuyu yaşamanızı istiyoruz. Tüm çabamız sizlere daha güzel yaşayacağınız bir şehir yaratmak” diyerek, tüm çocukları ve tüm Edirne Halkı’nı, Edirne Belediyesi ve Edirne Akademi iş birliği ile 8 Aralık Cuma Günü saat 17.30’da Erasta AVM’de düzenlenecek etkinliklere davet edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.