Kılıçdaroğlu'ndan Pekcanlıya, tebrik mektubu

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Cumhuriyet Halk Partisi Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı'ya hayırlı olsun mektubu gönderdi.

Kılıçdaroğlu'ndan Pekcanlıya, tebrik mektubu

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Cumhuriyet Halk Partisi Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı'ya hayırlı olsun mektubu gönderdi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
16 Ocak 2018 Salı 10:30
Kılıçdaroğlu'ndan  Pekcanlıya, tebrik  mektubu

    Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 6 Ocak 2018 günü36. il Olağan Kongresinde il Başkanlığına ikinci kez seçilen Fevzi Pekcanlı'ya gönderdiği kutlama mesajında “ Değerli Yol Arkadaşım , Demokratik yapının önemli unsurlarından biri olan parti içi seçimlerimizde yer aldığınız ve örgütümüzün takdiri doğrultusunda üstlendiğiniz yeni görevinizde başarılar dilerim.
    Bilinmelidir ki kendisi demokrasi ile yönetilmeyen bir parti Türkiye'ye demokrasi getiremez. Daha kendi örgütünün Grbets iradesine saygı göstermeyen bir siyasi hareket , Türkiye'nin iradesinin temsilcisi olamaz. Açıkça görüldüğü gibi, Cumhuriyet halk Partisi çoğulcu bir partidir. Cumhuriyet Halk Partisi katılımcı bir partidir, Cumhuriyet Halk Partisi şeffaftır, demokratiktir ve Türkiye'de ki demokrasi mücadelesinin önderi Cumhuriyet Halk Partisidir.
    Demokratik ve katılımcı bir toplum yapısına kavuşmuş olmanın arzusuyla kararlılıkla sürdürdüğümüz “ Hak, Hukuk ve Adalet” mücadelesinde, her türlü ayrımcılığı reddedip insana öncelik veren karanlığın, baskının, zorbalığın, zulmün dönemine son vereceğiz. Aydınlığın, özgürlüğün, adaletin Türkiye'sini kuracağız. Yoksullukla, sefaletle, yoklukla anılan bir Türkiye manzarasını tarihe gömecek, zengin bir Türkiye'yi, barış ve istikrarın simgesi olan güçlü bir Türkiye'yi hep birlikte inşa edeceğiz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.