Madalya AbdülBaki Kara'dan geldi

656.Tarihi Kırkpınar Güreşlerinde Trakya Birlik Spor Kulübü Güreşçisi Abdülbaki KARA Deste Orta Boyda 3. Olarak Edirne'ye madalya'yı getirdi.

Madalya AbdülBaki Kara'dan geldi

656.Tarihi Kırkpınar Güreşlerinde Trakya Birlik Spor Kulübü Güreşçisi Abdülbaki KARA Deste Orta Boyda 3. Olarak Edirne'ye madalya'yı getirdi.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
19 Temmuz 2017 Çarşamba 09:33
Madalya AbdülBaki  Kara'dan geldi

    Sezon öncesi yapılan piyasa güreşlerinde fırtına gibi esen ve Kırkpınar güreşlerinde madalya'nın favorisi olarak gösterilen güreşçimiz verdiği sözü tutarak madalya kazandı.
    Konu ile ilgili açıklamada bulanan Trakya Birlik Spor Kulübü Başkanı Önder Yücel “Abdülbaki Kara Trakya Birlik Spor Kulübünün alt yapısından çıkan bir Güreşçimiz 8 yaşında kulübümüze geldiğinde ilerleyen yatırımsız bonus veren siteler yıllarda başarılı olacağını biz biliyorduk Grandbetting sırasıyla 2008 yılında Minikler  1.si, 2010 yılında Minikler 2.si, 2014 yılında Teşvik Boy 1.si, 2015 yılında Ayak Boy 3.sü olmuştu, 1 yıl aradan sonra tekrar kürsüye çıkarak bizleri gururlandırdı ayrıca ailesinin verdiği destek harkulade babası Mevlüt Kara Baki'nin gözünün içine bakıyor inanıyorum ki bu destekle inşallah ilerleyen yıllarda üst boylarda göreceğiz, Sporcularımız için bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Rafet SEZEN, Trakya Birlik Yönetim Kurulu Üyelerine ve Trakya Birlik Genel Müdürü Sayın Hakan ÇALEN'e teşekkür ediyorum.”dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.