4 Nisan günkü köşe yazımda ,Binevler semtindeki Yürüyüş yolu üzerindeki engeli gündeme getirmiş . Bu konuda halkın şikayeti olduğunu belirtmiştim.Belediye yetkilileri sağ olsun bu engeli kaldırıp  yolu halkın rahat yürüyebileceği düzeye getirmişler.Bu hizmet nedeniyle yürüyüş yolunda bu sıkıntılı günlerde stres atan vatandaşların belediyeye teşekkürünü belirtmek isterim.

Belediye hizmetlerinde yapılan eleştiri yanında  böyle yapılan uyarıyı dikkate alarak talep edilen hizmetin yerine getirilmesi durumunda da  takdir etmek gerekir.

Belediye personelinin her şeyi görmesi mümkün değil.Halkın uyarıları belediye hizmetlerinin yapılmasına katkı sağlar.

Onun için bu kentte yaşayan herkes belediyenin yapmadığı görevlerin yanında yaptığı hizmetleri de takdirle karşılaması gerekir.

Bardağın her zaman boş tarafına bakmak doğru olmaz biraz da dolu yanına bakmak gerekir.Bugünlerde kaklımız yolların bozuk olduğundan  bu nedenle çevrenin tozla kaplı olduğundan yakınıyor.

Bunda doğruluk payı vardır.Fakat altyapı hizmetlerinin yapımında bu tür zorluklara katlanmak gerektiğini de unutmayalım.Her yerde böyle hizmetlerin yapılmasında halk geçici olarak zahmet çekmiştir. Eleştiri taparken onu da dikkate almak gerekir.

Ayrıca belediye hizmetlerinde görülen aksaklıklarda ilgili kurumları uyarmak o hizmetin yapılmasını kolaylaştırır.

Tıpkı bu yürüyüş yolunda olduğu gibi  belediye bu eleştiriyi dikkate alıp gereğini yapacaktır.

-----------------

ESKİ SİGORTA VE DEVLET HASTANESİ ATIL DURUMDA

Edirne merkezde uzun yıllar halka hizmet veren ulaşımı kolay olan eski Devlet Hastanesi ve SSK Hastanesinden  sağlık hizmetleri açısından şu anda yeterince yararlanılmıyor.

Hastaneler de bakımsız durumda.Bilinen hastalık nedeniyle bu sağlık kuruluşlarımızdan hastaneni bazı birimlerinin buraya aktarılması ile daha çok faydalanılamaz mı?

Bu konuda vatandaşların talebi var. “Ayağımızın altında olan ulaşımı kolay olan bu hastanelerimizde devlet hastanesinde devam eden hizmetlerin bazılarının buralara aktarılması ile hem 1.Sultan Murat Devlet Hastanesinin yükü azalmış olur hem de bu Colit-19 döneminde daha iyi imkanlarla hizmet etmesi sağlanmış olur:Böylece kaderine terk edilen bu sağlık kurumlarımızdan daha çok yararlanma imkanı buluruz.Bu aynı zamanda şehir içi trafiği de rahatlatmış olur.ulaşım araçlarıyla devlet hastanesine gidecekler yaya olarak bu hastanelere gelerek gerekli sağlık hizmeti alabilirler”.bana iletilen vatandaşların talebi bu.tabii takdir  yetkililerin…

--------------

FIKRA

DÜŞÜNCE NERESİ VURDU

Bir adam yolda giderken,ayağı takılarak düşmüş.

Fena halde canı yandığı için kıvrandığı sırada bunu gören arkasındaki adam hemen onun yardımına koşmuş.

Yere düşen adam kendini toparladıktan sonra nazik bir şekilde kendine yardım eden kişiye teşekkür etmiş.

“Sağ olun efendim,sizin bu iyiliğinize bana yaptığınız yardıma nasıl karşılık verebilirim.”

 Meğer yardıma koşan adam bir siyasi partinin milletvekili adayı olan bir siyasetçiymiş.

 Propaganda fırsatını kaçırmayıp mutlu bir şekilde gülümseyerek:

“Seçimde oyunuzu bizim partiye verirseniz ödeşmiş oluruz ”demiş.

Düşen adam buna tepki göstermiş:”

“Beyefendi benim bu halime bakıp sakın yanılma,ben yere düşünce  kıçımı yere vurdum,başımı değil.

  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.