İŞKUR otobüsü Edirne'de

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İŞKUR Genel Müdürlüğü tarafından Çalışma Hayatında Milli Seferberlik kapsamında illerimizi ziyaret eden İŞKUR otobüsü Edirne'mizi ziyarete gelmiştir.

İŞKUR otobüsü Edirne'de

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İŞKUR Genel Müdürlüğü tarafından Çalışma Hayatında Milli Seferberlik kapsamında illerimizi ziyaret eden İŞKUR otobüsü Edirne'mizi ziyarete gelmiştir.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
10 Kasım 2017 Cuma 09:47
İŞKUR  otobüsü  Edirne'de

    Edirne Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Şengül Çildam “ İŞKUR otobüsünün amacının öğrenciler ile  vatandaşların yoğun olduğu yerlerde stant açarak İşkur'un hizmetlerini, faaliyetlerini tanıtmak, bilgilendirme broşürleri dağıtarak kamuoyunda farkındalık oluşturmak olduğunu ifade etti.
    Şengül Çildam “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın önderliğinde başlatılan ve İlimizde Sayın Valimiz himayelerinde yürütülen   istihdam seferberliği kapsamında +5000 istihdam hedefinin üzerinde istihdam gerçekleştirdik.  İşverenlerimiz, kamu kurumları, Mariobet Sivil Toplum Kuruluşları, Üniversitemiz işbirliği ile istihdamı daha üst seviyeye çıkarmaya çalışıyoruz, İşkur otobüsü ile Trakya Üniversitesi ile Edirne'nin merkezinde stant açtık, stantta  iş ve meslek danışmanlarımız ile birlikte öğrencilerimize, vatandaşlarımıza çalışma hayatı ile ilgili, iş piyasası, açık işler hakkında bilgiler veriyoruz” dedi.
    Çildam konuşmasının devamında; İşkur'un aktif işgücü programları olan;Meslek edindirme kursları,Girişimcilik eğitimi,İşbaşı eğitim programları,TYP hakkında bilgilendirmelerde bulunduklarını, bilgilendirme broşürleri dağıttıklarını,  öğrenciler ile vatandaşların gösterdiği yoğun ilgiden memnun olduğunu,  istihdamın arttırılması, işsizliğin önlenmesi amacıyla koordineli bir şekilde çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.