Sevimli dostlarımız için kulübe

Edirne Belediyesi tarafından yaptırılan hayvan barınakları, sivil toplum üyeleri ile birlikte vahşi depolama alanına konuldu.

Sevimli dostlarımız için kulübe

Edirne Belediyesi tarafından yaptırılan hayvan barınakları, sivil toplum üyeleri ile birlikte vahşi depolama alanına konuldu.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
19 Aralık 2017 Salı 10:23
Sevimli  dostlarımız  için kulübe

    Edirne Katık Atık Bertaraf Tesisleri'nin hizmete girmesiyle birlikte, Edirne'nin eski vahşi depolama alanında yaşayan sokak hayvanlarının yaşamlarını sürdürebilmeleri için Edirne Belediyesi ile hayvansever vatandaşların destekleri devam ediyor. Düzenli olarak gıda desteği yapılan sokak hayvanları için şimdi de soğuktan ve yağıştan korunmaları için kulübe yapıldı.
    Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı'nda düzenlenen kulübe yapım etkinliğine EDHAYKO'nun yanı sıra Trakya Üniversitesi Hayvan Dostları Topluluğu, Pati Dostlar Kurulu, Edirne Belediyesi Havyan Barınağı veteriner hekimleri ile hayvanseverler katıldı.    Yoğun Güvenilir Bahis Siteleri sağanak yağışa aldırmayan hayvansevreler, eski çöplükte yaşayan sokak hayvanları için Edirne Belediyesi'nin desteğiyle kulübe yaptı. Kulübe yapım etkinliğine Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu da katıldı.  
    Tanrıkulu, hayvansever vatandaşlara desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Atölyelerimizde yaptırdığımız küçük barınakları vahşi depolama alanında uygun yerlere bırakıyoruz. Park ve Bahçeler Müdürlüğü, atölyelerinde barınak yapımına devam edeceğiz. Edirne Beledisi olarak sevimli dostlarımızın her zaman yanında olacağız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.