Dün, Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın adaylığını açıkladığı toplantıda bulunduk.

Tarihi Kervansaray’ın arka tarafındaki  CHP Parti Binası önünde gerçekleştirilen toplantıya yoğun bir ilgi vardı.

Edirne merkezdeki CHP örgütlerinin her bölümünden üyelerle, ilçe ve belde örgütlerinden de çok sayıda CHP Temsilcisi Başkan Recep’in yeniden adaylığını açıkladığı toplantıya gelmişlerdi.

Kalabalık bir davul-zurna ekibinin çaldığı serhat havalarıyla şenlenen toplantı,  adeta bir miting havasına bürünmüştü.

Parti binası önündeki meydana kurulan konuşma platformunun arka fonunda; Atatürk posteri ile Türk Bayrağı, CHP flaması ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun posteri asılmıştı.

Toplantısının yoğun ilgi görmesi karşısında heyecanlanan Başkan Recep Gürkan, yaklaşık 1 saat süren uzun bir konuşma yaptı. Başkan Recep Gürkan uzun konuşmasında; başkanlık makamına oturduğu ilk günden bu yana gerçekleştirdiği icraatlarını sıraladı.

Ben, yıllardan bu yana Edirne Belediyesinin icraatlarını takip etmeye çalışırım. Bu nedenle Edirne Belediyesinin icraatları konusunda bir fikir sahibi olmaya gayret ederim.

Başkan Recep Gürkan’ın dün yaptığı uzun konuşmasında; Edirne Belediyesi’nin benim dahi gözümden kaçan icraatları olduğunu fark ettim.

Gazetemizin haber sayfalarında Başkan Recep Gürkan’ın sıraladığı icraatlarını ismen okuyacaksınız.

Görüleceği gibi  Başkan Recep Gürkan’ın icraatlarının büyük bölümü, sosyal aktiviteler olarak belirginleşmiştir. Ancak Edirne’nin çöp meselesi, içme suyu temini ve çevre yolları yapımı gibi somut ve yaşamsal sorunların da büyük ölçüde gerçekleştirilmiş olduğunu görüyoruz.

Başkan Recep Gürkan’ın en büyük icraatı olarak tarihe geçecek olan alt yapı projesinin ise; Ankara’da İller Bankasında bekletildiğini öğrenmiş olduk. Yani İller Bankası projeyi onayladığı günün ertesinde, Edirne’de alt yapı çalışmalarının başlayacağını öğrendik.

Başkan Recep Gürkan’ın dünkü adaylığını açıklama toplantısının sonunda, Ben şu kanaate vardım; Ak Parti’nin son zamlarla yıkıma uğrattığı, geçim sıkıntısına düşürdüğü ve Atatürk düşmanlarının medyada pervasızca at koşturduğu bir ortamda; Belediye Başkanlığını tekrar CHP kazanacaktır.

Şimdilik istikamet böyle gözüküyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.